Yamaha aerox 101cc
670.00 €
Yamaha aerox 101cc i ardhun nga ch gjithqka nrregull dhez nçels te gjitha i ka funksionale me dokumenta shpejtësia maksimale 105 km/h startin shum t shpejt rrollne dhe rryp malossi
Pres blerës serioz +38345884444 rrespekt.
02 Prill
Gjilan