Xbox360
43.00 €
Bej dhurat vllaut ose djalit ose djalit tdajes Xboxin 360 me 5 lojera dhe me nje joystick.
FIFA cd dhe 5 lojera te tjera edhe e rahaton fmin tond niher e gjithmon jo bab blema sony jo bab blema ata.
dhurat Maica me logon e xbox.
<...
16 Tetor 2018
Prishtinë