Velle Martese
1,050.00 €
Punuar nga Lumnije Krasniqi
Ngjyra Velles esht Champanj
Numri 38/M
Perdor Vetem Nje her
Poashtu e jap dhe me qera cmimi sipas marrveshjes
09 Prill 2019
Ferizaj