UTHULLA E HUDHRËS SI ILAÇ BOMBË PËR TENSION TË LARTË.DHE SHEQER TË LARTË NË GJAK (500 mililitra)
7.00 €
UTHULLA E HUDHRËS SI ILAÇ BOMBË PËR TENSION TË LARTË.DHE SHEQER TË LARTË NË GJAK (500 mililitra)

Çmimi: 7 euro.

Uthulla e hudhrës është shumë e shëndetshme për organizmin e njeriut edhepse e ka aromën e pakëndshme. Liris...
07 Qershor 2018
Prishtinë

Shpallje të ngjashme