Tharse rrobash STENDY
18.00 € 25.00 €
-28 %
Tharse rrobash STENDY.

Prodhim italian i qëndrueshëm dhe i fuqishëm.
Palohet duke zënë hapsirë minimale.
MADE IN ITALY 🇮🇹.
05 Qershor 2018
Fushë Kosovë