Flokë
353

shikime

STOP THINJAVE NË FLOKËT TUAJA!
19.99 €
05 Qershor 2018
Podujevë
-Discreet kundër thinjave për Femra dhe Meshkuj

Përfitimet:
- Rikthen ngjyrën e flokëve tuaja (Largon thinjat)
- Vepron me përbërësit natyral të flokut, duke i kthyer thinjave ngjyrën origjinale.
- Parandalon dhe t...

Shpallje të ngjashme