Grill
180

shikime

Skarë hekuri me qymyr ose plin
25.00 € 35.50 €
-30 %
05 Qershor 2018
Fushë Kosovë
Skarë me mundësi kombinimi të ndezjes atë me qymyr dhe me plin.

Shpallje të ngjashme