Grill
156

shikime

Skarë hekuri me paisje përcjellëse
15.00 €
05 Qershor 2018
Fushë Kosovë
E lehtë për bartje.
Është e përshtatshme për piknike dhe ambient familiar. Lehtë e palueshme.

Shpallje të ngjashme