Video lojra
98

shikime

Shitet SONY 3
110.00 €
02 Maj
Gjilan
Shitet SONY 3 në gjendje të rregullt.
Ka 10 loja me qip dhe +2extra.
Ka 3 (Kontrrollera) dhe adapterin.
Për më shumë info:
044:588:699
+38344588699

Shpallje të ngjashme