Gatesa & Receta
4434

shikime

Shes librin "200 Receta" nga Linda Fishta
25.50 €
22 Tetor
Prishtinë
Libri është jo shumë i përdorur.

Gjithçka që duhet të dini për të gatuar me shije dhe për t’u ushqyer shëndetshëm në çdo stinë:

Antipasta (kek të kripur, pica, fokaçe dhe antipasta të vogla)
Pjata të para (makarona, r...