Mobileri & Invertar
4961

shikime

Shes dyer dhe dritare plastike te lira
50.00 €
28 Qershor 2019
Skenderaj
Shes dyer dhe dritare plastike te kafta te perdorura dhe ne gjendje te mire per shkak te ndryshimit te projektit .Qmimi shume i arsyeshem i lire Dera e hyrjes 210/135 dyert e terrases 210/80 cm 4 copa dere e koridorit 205/90cm dhe 10 dritare 120/80cm...

Shpallje të ngjashme