Set(maskare,serum per rritjen e qerpikeve,liptik)
15.00 €
70% ulje në setin më të kërkuar të muajit Mars
✔maskarë DoubleLashExtend
✔serum për rritjen e qerpikëve dhe vetullave
✔nuancën që dëshiron të buzkuqit True Color
06 Prill
Prishtinë

Shpallje të ngjashme