#Scar_Serum -Eleminon shenjat ne fytyrë edhe në trup shenjat dhe pucrat, -Eliminon Strijat
12.00 €
#Scar_Serum
-Eleminon shenjat ne fytyrë edhe në trup
shenjat dhe pucrat,
-Eliminon Strijat
shenjat pas operacionit etj.
-Scar Serum-
-Sasia - 30ml
-Gjapë kakao, vitamin e, Vaj mëlcie peshku
Jan...
05 Qershor 2018
Prishtinë

Shpallje të ngjashme