Samsung Galaxy S20 ULTRA 5G WhatsApp: - +2348171270510
670.00 €
Kontaktoni Furnizuesin se si të porosisni përmes WhatsApp: - +2348171270510

Shënim: - Bleni 2 njësi merrni 1 njësi falas si dhuratë dhe transport falas

100% origjinale në kuti të mbyllur
Garanci Ndërkombëtare Sams...
06 Shtator
Fushë Kosovë

Shpallje të ngjashme