Pjesë & Paisje
165

shikime

Razer Naga Epic Chroma - EU
135.00 €
02 Gusht 2017
Prishtinë
Origjinaliteti i kromit të 12 butonave të Razer Naga Chroma është i pajisur me çelsin mekanik për t'ju dhënë reagime të lehta dhe të dëgjueshme, në mënyrë që të siguroheni për çdo aktivizim.

Butonat e rrjetit të gishtave kanë një fo...

Shpallje të ngjashme