Artikuj ushqimorë
233

shikime

Qumësht blete (Royal Jelly) - Medina
30.00 €
10 Qershor 2018
Prishtinë
Përmbajtja:
Qumështi i bletës përmban të gjithë aminoacidet esenciale për njeriun.
● Enzima dhe derivatet e tyre.
● Sheqer: fruktoze dhe glukoze.
● Yndyrna 80-90 për qind, por ato janë neutrale dhe nuk i bejne dem organizmit....

Shpallje të ngjashme