Prerëse me dërrasë Clever Cutter
5.99 € 12.99 €
-54 %
Kurseni kohë në prerjen e përbërësve për mëngjes, drekë dhe darkë – përdorni prerësin Clever Cutter, një gërshërë – si thikë që mund të presë të gjithë llojet e perimeve, mishit, bukës dhe djathit shumë më shpejt se thikat e zakonshme! Ky prërës ushq...
05 Qershor 2018
Fushë Kosovë