PERFEKT IPTV 9000+ KANALE (Super ofert)
35.00 € 36.00 €
-3 %
Super ofertë nga PERFEKT IPTV.
Ofrojmë më shumë se 9000 kanale nga e gjithë bota të gjitha në kualitet FULL HD.
Kanalet:
Kanalet shqip dhe ndërkombëtare
Sport
Filma
Dokumentar
Kanale fetare
VOD (me dub...
18 Maj 2019
Prizren