Perde fikse per çdo lloj te veturave!
55.00 €
Prodhojme perde fikse per çdo lloj te veturave. Mjafton te na tregoni modelin e vetures ne fillojm prodhimin e perdeve. Prodhimi zgjate me se shumti 12 dite. Perdet jane kualitet dhe 90% te erreta. Transporti kudo ne Kosove gratis.
23 Nëntor 2020
Mitrovicë

Shpallje të ngjashme