Mobilje per sallon
500.00 €
Kauqa te pershtatshem per qendrim dhe fjetje, 3+3+3+2 dhe nje foteleNr tel 044-571-725
Viber +38344571725
04 Korrik 2020
Gjakovë

Shpallje të ngjashme