Artikuj ushqimorë
281

shikime

Mjalt për mushkri dhe frymarje të lehtësuar
15.00 €
10 Qershor 2018
Prishtinë
Mjalt per Frymarrje, 100% NATYRALE
Mjaltë kundër bronhitisit.

Bronkiti konsiderohet sëmundje inflamatore e rrugëve të frymëmarrjes të cilat njihen me emërtimin bronke. Shkaktarët më të shpeshtë konsiderohet se janë virusët ponë një...

Shpallje të ngjashme