Luhatese per femije!
65.00 €
Luhatese per femije me rryme she bateri. Me melodi ritmike dhe shpejtesi te levizjes. Luhatesja ka butona dhe telekomande. Transporti gratis kudo ne Kosove!
23 Nëntor 2020
Mitrovicë

Shpallje të ngjashme