Luhatese per femije
97.00 €
Djep luhates per femije. Me rryme dhe bateri, ka melodi ritmike dhe shpejtesi te levizjes. Luhatesja mund te komandohet me telekomand por ka edhe butonat!
Transporti gratis kudo ne Kosove!
23 Nëntor 2020
Mitrovicë

Shpallje të ngjashme