Objekte afariste
5936

shikime

Lëshoj terasën me qera
4,000.00 € 4,100.00 €
-2 %
22 Tetor 2019
Prishtinë
Lëshoj terasën e objektit afarist me qera, e cila gjendet në magjistralën Prishtinë - Ferizaj, saktësisht Çagllavicë, objekti ku tashmë janë kompanitë Nota Brilliand dhe Dekra.

Terasa ka sipërfaqe prej 750 m2, posedon 2 (dy) banesa me si...