KSPORT ILIRIA IPTV
60.00 €
KSPORT ILIRIA ofron mbi 360 kanale shqip të gjitha me kualitet FHD dhe me një list shumë të përdorshme. Përveq programeve nga DigitAlb, Tring, Kujtesa, ArtMotion KSPORT ILIRIA posedon edhe kanale tjera ekstra të prodhuara nga vetë KSPORT kryesisht në...
16 Korrik 2020
Prizren

Shpallje të ngjashme