Fytyrë
205

shikime

Kremë për fytyrë nga Qumështi i Bletës
15.00 €
07 Qershor 2018
Prishtinë
Kremë (Serum) për fytyrë nga Qumshti I Bletës + kremë e natës ANTIRID GRATIS

Përbërësit janë tërësisht të pastër, organik dhe natyral, pa Paraben apo Formaldehide, pa Propilen apo Vajra Mineral, pa ngjyrë artificial dhe shtesa të dëmsh...

Shpallje të ngjashme