KK Security ofron:
180.00 €
Ofrojm instalimin e sistemit te siguris,montimin e kamerave dhe alarmit. Me pun serioze qmime te volitshme kualitet dhe garancion per qdo produkt.
Kontakt whatsapp: +38349489940

Me Respekt KK Security
30 Korrik 2019
Prizren