Tjera
3535

shikime

IPTV 16000+ KANALE (SUPER OFERT)
15.00 € 40.00 €
-63 %
13 Janar
Prizren
TEST FALAS 24 ORË
6 MUAJ: 15 EURO
12 MUAJ: 30 EURO
OFERTA VLEN VETËM PËR KËTË FUNDJAVË
PERFEKT IPTV vjen me më shumë se 9000 kanale shqiptare dhe ndërkombëtare. Kanalet përfshijnë:

- LAJME
- SPORT
-...