Iphone11 pro
550.00 €
Përmasat 144 x 71.4 x 8.1 mm (5.67 x 2.81 x 0.32 in)
Pesha 188 g (6.63 oz)
Ndërtimi i xhamit përpara (Gorilla Glass), mbrapa qelqi (Gorilla Glass), kornizë prej çeliku inox
SIM Nano-SIM dhe / ose eSIM
Rezistent ndaj p...
26 Shtator 2020
Obiliq

Shpallje të ngjashme