Fustanë
5118

shikime

Fustanë
100.00 € 150.00 €
-33 %
01 Korrik 2019
Prishtinë
Fustani i gjat deri me lart gjurit me astar posht dhe me gur dhe xixa qe nk ndryshken . I ardhur nga Amerika eshte i ri eshte masa S jemi ne Shkoder dhe bejme dergesa ...flm ....
Per pyetje mos hezitoni te na shkurani

Shpallje të ngjashme