Fustanë
2377

shikime

Fustana te nuseris
50.00 €
03 Qershor 2019
Prishtinë
Kam disa fustana te nuserise per te shitur. Te gjitha jane ne gjendje top dhe nuk ka njolla!
Fustanat e kan numrin 34/36 apo S!
Te gjitha fustana jane blere ne gjermani dhe kane cilsi te lart. Te gjith te interesuar mund te me kontaktojn...

Shpallje të ngjashme