Cream Make Up
16.00 €
▪ Make-up kremoz l butë me mbulim të lartë
▪Ofron një rezultat mat lëkurës dhe e mbulon atë për 12 orë.
▪Rrit lagështinë e lëkurës
▪Mikroplgmentët reflektues qetësojnë rrudhat
10060-1 Light Sand
10060-2 Medium Sand<...
13 Shkurt 2018
Prishtinë