Biciklet
65.00 €
Shitet/nderrohet bicikleta, ne gjendje te rregullt, nderrimi i shpejtesive dhe frenimi ne gjendje funksionale.
045 557 442
06 Dhjetor 2018
Prishtinë

Shpallje të ngjashme