Ndihma dhe Përkrahja

Ne çdoherë bëjmë përmirësime dhe rregullime të ndryshme në përvojën e përdoruesit. Andaj ju lutem, nëse hasni në ndonjë problem me faqën tonë atëherë na lajmëroni.
Për ne janë shumë të rëndësishme sygjerimet e juaja andaj na shkruani në hi@tenton.al

Pyetjet e shpeshta

Përshkrimi i duhur i shpalljës është shumë i rëndësishëm për shitje të shpejt të produktit tuaj. Këtu janë këshilla tona për përshkrim të produktit se si mund produkti juaj të shitet shpejtë.

Krijimi i shpalljës bëhet duke klikuar butonin Krijo Shpallje në pjesen e eperme të anës së djathtë të ekranit.

Titulli i shpalljës suaj duhet te jetë vetëpërshkrues për shpalljën dhe të mbajë fjalë kyqe të cilat mundësojnë që blërësi të arrij më shpejt te shpallja juaj. Përshembull nese jeni duke shitur veturen tuaj titulli mund te jete: Mercedes Benz C220 CDI. 

Tek përshkrimi ju duhet të jepni më shumë detaje rreth shpalljës, përshembull të shkruani veqoritë e shpalljës psh, në rastin e shitjes se vetures, mund të shkruani kilometrat, viti i prodhimit si dhe veqori tjera si ABS, 4WD etj.

Për të siguruar grupim të duhur të shpalljeve, përcaktohet kategoria dhe nënkategoria e shpalljës. 

Çmimi i shpalljës është i domosdoshëm.  Çmimi duhet të jëtë i arsyeshëm në menyrë që të arrij sa më shumë interesim tek blërësit potencial.

Fotografite

Fotografitë e mrekullueshme e bëjnë të gjithë ndryshimin. Këtu janë këshilla tona për fotografinë se si të bëni një pamje të shkëlqyeshme për produktin tuaj. 

1.Pastrojeni produktin

2.Përdorni një prapavijë të thjeshtë

3.Sigurohuni që produkti të ketë kontrast me prapavijën

4.Fokusoni produktin sa më mirë gjatë bërjes së fotografisë si dhe mundohuni të shmangeni gjesendet për rreth

5.Bëni fotografi nga kënde të ndryshme

6.Shfaqi sa më mirë karakteristikat e produktit përfshirë edhe dëmtimet e mundeshme

7.Bëj më shumë fotografi, që blerësi të ketë më të leht të vlersoj produktin tuaj

Për ta pasur më të lehtë komunikimin ndërmjet shites/blerës ne kemi mundesuar që përmes aplikacionit mobile në iOS dhe Android përdoruesit e regjistruar të mund të komunikojn përmes live chat karakteristik e aplikacionit e cila ju shfaqet në pjesen e fundit në dritaren e paraqitjes së produktit përmes butonit Kontakto me shitesin. 

Përmes krijimit të llogaris juve ju mundesohet që të postoni shpallje dhe të  bisedoni me shitesin/blerësin përmes live chat që ofron aplikacioni Marketi.
Ne jemi munduar që mënyren e regjistrimit ta bëjmë sa më të thjeshtë për ju, hapat që duhet të ndjekëni janë:

 Klikimi te hapsira për foto të profilit që gjendet në kendin e djathët lart >> Regjistrohu >> Mbushëni të dhënat e kërkuara dhe klikoni mbi buttonin Regjistrohu dhe llogaria juaj do të aktivizohet menjëherë. 
Apo ju mund të zgjidhni edhe mundësin e kyqjes përmes rrjetit social duke klikuar Regjistrohu me Facebook.

Ne jemi munduar që mënyren e kyqjes ta bëjmë sa më të thjeshtë për ju, hapat që duhet të ndjekëni janë:

 Klikimi te hapsira për foto të profilit që gjendet në kendin e djathët lart >> Kyqu >> Mbushëni të dhënat e kërkuara dhe klikoni mbi buttonin Kyqu dhe llogaria juaj do të aktivizohet menjëherë. 
Apo ju mund të zgjidhni edhe mundësin e kyqjes përmes rrjetit social duke klikuar Kyqu me Facebook.

 Klikimi te hapsira për foto të profilit që gjendet në kendin e djathët lart >> Kyqu >> Keni harruar fjalëkalimin >> Shënoni email adresen tuaj dhe klikoni mbi buttonin Dërgo dhe ju do të pranoni një email nga ne me informatat e nevojshme për resetimin e fjalëkalimit tuaj.

Në hapsiren ku shkruan Kërko n'Market ju keni mundesi që të kërkoni me fjalët të cilat i përshtaten kërkimit tuaj dhe algoritmi i përdorur mundëson kërkimin në titullin dhe përshkrimin e produkteve të cilat gjenden në Market si dhe shfaq të gjitha produktet në të cilat gjene fjalë të njëjta me atë që ju keni shkruar.

Në pamjen kryesore të webfaqes marketi janë të shfaqura të gjitha shpalljet e krijuara. Për ta bërë më të lehtë kërkimin tuaj dhe për të qenë sa më të sakt në shfaqjen e asaj që ju kërkoni ne kemi përdorur kategori të ndryshme të cilat gjenden në anën e majte të kësaj webfaqe.

Gjithashtu ne kemi mundesuar për ju filtrimin edhe në nën kategori të cilat ju shfaqen pasi që të zgjidhni njërën nga kategorit që i përshtatet kërkimit tuaj. 

Kjo bënë që ju të gjeni sa më leht atë që ju nevojitet.

Na kontaktoni

Nuk mund të gjeni ndihmen e duhur, ju lutëm na shkruani në formularin më poshtë