Shpalljet e fundit
250.00 €
- Shes 4 goma te dimrit me ALU FELLNE, 225/55R16, per Mercedes. Gomat jane pak te perdorura

- Eshte e mundeshme te behet nderrim me goma te dimrit per Golf 7.

Per te interesuarit me telefononi ne 044 140 625
35.00 €
Bler ch
800.00 €
Pricemimi me shumicë për të gjithë produktin tonë.

Ne shesim të gjitha produktet tona me 80% të çmimit origjinal të tregut, ato janë të gjitha origjinale krejt të drejtpërdrejta origjinale nga prodhuesi dhe gjithashtu në kuti nuk u hapën kurrë.

Ne ofrojmë pakicë më të mirë dhe shumicë në internet dhe ju sigurojmë kënaqësi dhe dorëzim 100%.

Këtu janë listat e Telefonave celularë që ne shesim më poshtë:

Apple iPhone, Samsung Galaxy, LG, Sony Xperia, OnePlus, Google Pixel, NOKIA, Huawei, CAT, HTC, Lenovo, Xiaomi, Olympus.

Këtu janë listat e produktit tjetër që ne shesim më poshtë:

Videokamera, Kamera, Lente kamerash, Lojtarë Portabël, SmartPononë, Tablet, LapTop, PC dhe Shikim.

Me përvojën tonë, ne jemi shumë të përqendruar në nevojat e klientëve tanë dhe ofrojmë produkt dhe shërbim me cilësi të shkëlqyera.

P FORR KQURKESA KONTAKTI N US

E: mail: vtechelectronicseurop77@gmail.com
Skype: vtechelectronicseurop77
Emri: Radomil Walczak
699.00 €
Contact Email : tradeplanet01@gmail.com

WhatsApp Chat :- +1(619) 352-0650

ALSO WE HAVE:

APPLE IPHONE 11 64 GB € 480
APPLE IPHONE 11 128 GB € 499
APPLE IPHONE 11 256 GB € 520
APPLE IPHONE 11 PRO 64 GB € 580
APPLE IPHONE 11 PRO 256 GB € 599
APPLE IPHONE 11 PRO 512GB COSTO € 640
APPLE IPHONE 11 PRO MAX 64 GB € 610
APPLE IPHONE 11 PRO MAX 256 GB € 640
APPLE IPHONE 11 PRO MAX 512 GB € 680

APPLE IPHONE XS 64GB € 400
APPLE IPHONE XS 256 GB € 430
APPLE IPHONE XS 512GB € 450
APPLE IPHONE XS MAX 64 GB € 430
APPLE IPHONE XS MAX 256 GB € 480
APPLE IPHONE XS MAX 512 GB € 520
APPLE IPHONE XR 64GB € 340
APPLE IPHONE XR 128 GB € 370
APPLE IPHONE XR 256 GB € 400
APPLE IPHONE X 64 GB € 300
APPLE IPHONE X 256 GB € 320

APPLE IPHONE 8 64 GB € 280
APPLE IPHONE 8 256 GB € 300
APPLE IPHONE 8 PLUS 64 GB € 300
APPLE IPHONE 8 PLUS 256 GB € 320

Kindly Contact us for more product that are not listed above.

ORDER INFORMATION :
Shipping Method : FedEx & UPS and DHL.

For more information regarding product and purchasing process send your inquiry to :

WhatsApp Chat :- +1(619) 352-0650

Email Us At : tradeplanet01@gmail.com
100.00 €
Firmes Loreal Paris dy vite grancion
100.00 €
Firma Loreal paris bler 200 fr e shes 100€
2,000.00 €
For products you cant find here in our price list,feel free to ask us as we might have them in our store.

For more enquires contact : danneystore@gmail.com

=========================
Canon EOS C200 EF Cinema Camera and 24-105mm Lens:
PRICE: $1,800 Dollars.
=========================
Canon EOS-1D X Mark II DSLR Camera Body, Black:
Price: $2,000 Dollars.
=========================
Canon EOS R Mirrorless Digital Camera Body Only:
Price: $1,000 Dollars.
============================
Canon EOS 5D Mark IV DSLR Camera with 24-105mm f4L II Lens:
Price: $1,200 Dollars
============================
Canon XF705 4K 1" Sensor XF-HEVC H.265 Pro Camcorder:
Price: $3,000 Dollars
============================
Canon EOS C100 Mark II with Dual Pixel CMOS AF & EF 24-105mm f/4L IS II USM Zoom:
Price: $2,500 Dollars.

Larger orders attracts a better price.

For more enquires contact : danneystore@gmail.com
1,000.00 €
Samsung QN65Q900RBFXZA Flat 65" QLED 8K Q900 Series Smart TV (2019) for sales interested buyers contact me at danneystore@gmail.com
400.00 €
interested buyer should contact us at the following:


EMAIL: nicolellappa@gmail.com


EMAIL: nicolellappa@hotmail.com


Whatsapp Chat : +27837724253


Call or WhatsApp : +27837724253


We are a mobile phone supplier. We have stores in United Kingdom and South Africa.


You will get 10% discount for order of 2 units or more

ALL PRICES ARE IN AMERICAN DOLLARS (USD)

Apple iPhone 11 Pro 64GB cost $600USD ,

Apple iPhone 11 Pro 256GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro 512GB cost $700USD ,


Apple iPhone 11 Pro Max 64GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 256GB cost $700USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 512GB cost $750USD ,

Apple iPhone 11 64GB cost $450 ,

Apple iPhone 11 128GB cost $490 ,

Apple iPhone 11 256GB cost $540 ,


Apple iPhone XS 64GB cost $450 ,

Apple iPhone XS 256GB cost $490 ,

Apple iPhone XS 512GB cost $540 ,


Apple iPhone XS Max 64GB cost $ 480 ,

Apple iPhone XS Max 256GB cost $ 520 ,

Apple iPhone XS Max 512GB cost $ 570 ,Apple iPhone X 64GB cost $ 350 ,

Apple iPhone X 256GB cost $ 390 ,


Apple iPhone XR 64GB cost $ 390 ,

Apple iPhone XR 128GB cost $ 430 ,

Apple iPhone XR 256GB cost $ 470 ,
400.00 €
interested buyer should contact us at the following:


EMAIL: nicolellappa@gmail.com


EMAIL: nicolellappa@hotmail.com


Whatsapp Chat : +27837724253


Call or WhatsApp : +27837724253


We are a mobile phone supplier. We have stores in United Kingdom and South Africa.


You will get 10% discount for order of 2 units or more

ALL PRICES ARE IN AMERICAN DOLLARS (USD)

Apple iPhone 11 Pro 64GB cost $600USD ,

Apple iPhone 11 Pro 256GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro 512GB cost $700USD ,


Apple iPhone 11 Pro Max 64GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 256GB cost $700USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 512GB cost $750USD ,

Apple iPhone 11 64GB cost $450 ,

Apple iPhone 11 128GB cost $490 ,

Apple iPhone 11 256GB cost $540 ,


Apple iPhone XS 64GB cost $450 ,

Apple iPhone XS 256GB cost $490 ,

Apple iPhone XS 512GB cost $540 ,


Apple iPhone XS Max 64GB cost $ 480 ,

Apple iPhone XS Max 256GB cost $ 520 ,

Apple iPhone XS Max 512GB cost $ 570 ,Apple iPhone X 64GB cost $ 350 ,

Apple iPhone X 256GB cost $ 390 ,


Apple iPhone XR 64GB cost $ 390 ,

Apple iPhone XR 128GB cost $ 430 ,

Apple iPhone XR 256GB cost $ 470 ,
400.00 €
interested buyer should contact us at the following:


EMAIL: nicolellappa@gmail.com


EMAIL: nicolellappa@hotmail.com


Whatsapp Chat : +27837724253


Call or WhatsApp : +27837724253


We are a mobile phone supplier. We have stores in United Kingdom and South Africa.


You will get 10% discount for order of 2 units or more

ALL PRICES ARE IN AMERICAN DOLLARS (USD)

Apple iPhone 11 Pro 64GB cost $600USD ,

Apple iPhone 11 Pro 256GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro 512GB cost $700USD ,


Apple iPhone 11 Pro Max 64GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 256GB cost $700USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 512GB cost $750USD ,

Apple iPhone 11 64GB cost $450 ,

Apple iPhone 11 128GB cost $490 ,

Apple iPhone 11 256GB cost $540 ,


Apple iPhone XS 64GB cost $450 ,

Apple iPhone XS 256GB cost $490 ,

Apple iPhone XS 512GB cost $540 ,


Apple iPhone XS Max 64GB cost $ 480 ,

Apple iPhone XS Max 256GB cost $ 520 ,

Apple iPhone XS Max 512GB cost $ 570 ,Apple iPhone X 64GB cost $ 350 ,

Apple iPhone X 256GB cost $ 390 ,


Apple iPhone XR 64GB cost $ 390 ,

Apple iPhone XR 128GB cost $ 430 ,

Apple iPhone XR 256GB cost $ 470 ,
400.00 €
interested buyer should contact us at the following:


EMAIL: nicolellappa@gmail.com


EMAIL: nicolellappa@hotmail.com


Whatsapp Chat : +27837724253


Call or WhatsApp : +27837724253


We are a mobile phone supplier. We have stores in United Kingdom and South Africa.


You will get 10% discount for order of 2 units or more

ALL PRICES ARE IN AMERICAN DOLLARS (USD)

Apple iPhone 11 Pro 64GB cost $600USD ,

Apple iPhone 11 Pro 256GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro 512GB cost $700USD ,


Apple iPhone 11 Pro Max 64GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 256GB cost $700USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 512GB cost $750USD ,

Apple iPhone 11 64GB cost $450 ,

Apple iPhone 11 128GB cost $490 ,

Apple iPhone 11 256GB cost $540 ,


Apple iPhone XS 64GB cost $450 ,

Apple iPhone XS 256GB cost $490 ,

Apple iPhone XS 512GB cost $540 ,


Apple iPhone XS Max 64GB cost $ 480 ,

Apple iPhone XS Max 256GB cost $ 520 ,

Apple iPhone XS Max 512GB cost $ 570 ,Apple iPhone X 64GB cost $ 350 ,

Apple iPhone X 256GB cost $ 390 ,


Apple iPhone XR 64GB cost $ 390 ,

Apple iPhone XR 128GB cost $ 430 ,

Apple iPhone XR 256GB cost $ 470 ,
400.00 €
interested buyer should contact us at the following:


EMAIL: nicolellappa@gmail.com


EMAIL: nicolellappa@hotmail.com


Whatsapp Chat : +27837724253


Call or WhatsApp : +27837724253


We are a mobile phone supplier. We have stores in United Kingdom and South Africa.


You will get 10% discount for order of 2 units or more

ALL PRICES ARE IN AMERICAN DOLLARS (USD)

Apple iPhone 11 Pro 64GB cost $600USD ,

Apple iPhone 11 Pro 256GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro 512GB cost $700USD ,


Apple iPhone 11 Pro Max 64GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 256GB cost $700USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 512GB cost $750USD ,

Apple iPhone 11 64GB cost $450 ,

Apple iPhone 11 128GB cost $490 ,

Apple iPhone 11 256GB cost $540 ,


Apple iPhone XS 64GB cost $450 ,

Apple iPhone XS 256GB cost $490 ,

Apple iPhone XS 512GB cost $540 ,


Apple iPhone XS Max 64GB cost $ 480 ,

Apple iPhone XS Max 256GB cost $ 520 ,

Apple iPhone XS Max 512GB cost $ 570 ,Apple iPhone X 64GB cost $ 350 ,

Apple iPhone X 256GB cost $ 390 ,


Apple iPhone XR 64GB cost $ 390 ,

Apple iPhone XR 128GB cost $ 430 ,

Apple iPhone XR 256GB cost $ 470 ,
400.00 €
interested buyer should contact us at the following:


EMAIL: nicolellappa@gmail.com


EMAIL: nicolellappa@hotmail.com


Whatsapp Chat : +27837724253


Call or WhatsApp : +27837724253


We are a mobile phone supplier. We have stores in United Kingdom and South Africa.


You will get 10% discount for order of 2 units or more

ALL PRICES ARE IN AMERICAN DOLLARS (USD)

Apple iPhone 11 Pro 64GB cost $600USD ,

Apple iPhone 11 Pro 256GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro 512GB cost $700USD ,


Apple iPhone 11 Pro Max 64GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 256GB cost $700USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 512GB cost $750USD ,

Apple iPhone 11 64GB cost $450 ,

Apple iPhone 11 128GB cost $490 ,

Apple iPhone 11 256GB cost $540 ,


Apple iPhone XS 64GB cost $450 ,

Apple iPhone XS 256GB cost $490 ,

Apple iPhone XS 512GB cost $540 ,


Apple iPhone XS Max 64GB cost $ 480 ,

Apple iPhone XS Max 256GB cost $ 520 ,

Apple iPhone XS Max 512GB cost $ 570 ,Apple iPhone X 64GB cost $ 350 ,

Apple iPhone X 256GB cost $ 390 ,


Apple iPhone XR 64GB cost $ 390 ,

Apple iPhone XR 128GB cost $ 430 ,

Apple iPhone XR 256GB cost $ 470 ,
400.00 €
interested buyer should contact us at the following:


EMAIL: nicolellappa@gmail.com


EMAIL: nicolellappa@hotmail.com


Whatsapp Chat : +27837724253


Call or WhatsApp : +27837724253


We are a mobile phone supplier. We have stores in United Kingdom and South Africa.


You will get 10% discount for order of 2 units or more

ALL PRICES ARE IN AMERICAN DOLLARS (USD)

Apple iPhone 11 Pro 64GB cost $600USD ,

Apple iPhone 11 Pro 256GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro 512GB cost $700USD ,


Apple iPhone 11 Pro Max 64GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 256GB cost $700USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 512GB cost $750USD ,

Apple iPhone 11 64GB cost $450 ,

Apple iPhone 11 128GB cost $490 ,

Apple iPhone 11 256GB cost $540 ,


Apple iPhone XS 64GB cost $450 ,

Apple iPhone XS 256GB cost $490 ,

Apple iPhone XS 512GB cost $540 ,


Apple iPhone XS Max 64GB cost $ 480 ,

Apple iPhone XS Max 256GB cost $ 520 ,

Apple iPhone XS Max 512GB cost $ 570 ,Apple iPhone X 64GB cost $ 350 ,

Apple iPhone X 256GB cost $ 390 ,


Apple iPhone XR 64GB cost $ 390 ,

Apple iPhone XR 128GB cost $ 430 ,

Apple iPhone XR 256GB cost $ 470 ,
400.00 €
interested buyer should contact us at the following:


EMAIL: nicolellappa@gmail.com


EMAIL: nicolellappa@hotmail.com


Whatsapp Chat : +27837724253


Call or WhatsApp : +27837724253


We are a mobile phone supplier. We have stores in United Kingdom and South Africa.


You will get 10% discount for order of 2 units or more

ALL PRICES ARE IN AMERICAN DOLLARS (USD)

Apple iPhone 11 Pro 64GB cost $600USD ,

Apple iPhone 11 Pro 256GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro 512GB cost $700USD ,


Apple iPhone 11 Pro Max 64GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 256GB cost $700USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 512GB cost $750USD ,

Apple iPhone 11 64GB cost $450 ,

Apple iPhone 11 128GB cost $490 ,

Apple iPhone 11 256GB cost $540 ,


Apple iPhone XS 64GB cost $450 ,

Apple iPhone XS 256GB cost $490 ,

Apple iPhone XS 512GB cost $540 ,


Apple iPhone XS Max 64GB cost $ 480 ,

Apple iPhone XS Max 256GB cost $ 520 ,

Apple iPhone XS Max 512GB cost $ 570 ,Apple iPhone X 64GB cost $ 350 ,

Apple iPhone X 256GB cost $ 390 ,


Apple iPhone XR 64GB cost $ 390 ,

Apple iPhone XR 128GB cost $ 430 ,

Apple iPhone XR 256GB cost $ 470 ,
400.00 €
interested buyer should contact us at the following:


EMAIL: nicolellappa@gmail.com


EMAIL: nicolellappa@hotmail.com


Whatsapp Chat : +27837724253


Call or WhatsApp : +27837724253


We are a mobile phone supplier. We have stores in United Kingdom and South Africa.


You will get 10% discount for order of 2 units or more

ALL PRICES ARE IN AMERICAN DOLLARS (USD)

Apple iPhone 11 Pro 64GB cost $600USD ,

Apple iPhone 11 Pro 256GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro 512GB cost $700USD ,


Apple iPhone 11 Pro Max 64GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 256GB cost $700USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 512GB cost $750USD ,

Apple iPhone 11 64GB cost $450 ,

Apple iPhone 11 128GB cost $490 ,

Apple iPhone 11 256GB cost $540 ,


Apple iPhone XS 64GB cost $450 ,

Apple iPhone XS 256GB cost $490 ,

Apple iPhone XS 512GB cost $540 ,


Apple iPhone XS Max 64GB cost $ 480 ,

Apple iPhone XS Max 256GB cost $ 520 ,

Apple iPhone XS Max 512GB cost $ 570 ,Apple iPhone X 64GB cost $ 350 ,

Apple iPhone X 256GB cost $ 390 ,


Apple iPhone XR 64GB cost $ 390 ,

Apple iPhone XR 128GB cost $ 430 ,

Apple iPhone XR 256GB cost $ 470 ,
400.00 €
interested buyer should contact us at the following:


EMAIL: nicolellappa@gmail.com


EMAIL: nicolellappa@hotmail.com


Whatsapp Chat : +27837724253


Call or WhatsApp : +27837724253


We are a mobile phone supplier. We have stores in United Kingdom and South Africa.


You will get 10% discount for order of 2 units or more

ALL PRICES ARE IN AMERICAN DOLLARS (USD)

Apple iPhone 11 Pro 64GB cost $600USD ,

Apple iPhone 11 Pro 256GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro 512GB cost $700USD ,


Apple iPhone 11 Pro Max 64GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 256GB cost $700USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 512GB cost $750USD ,

Apple iPhone 11 64GB cost $450 ,

Apple iPhone 11 128GB cost $490 ,

Apple iPhone 11 256GB cost $540 ,


Apple iPhone XS 64GB cost $450 ,

Apple iPhone XS 256GB cost $490 ,

Apple iPhone XS 512GB cost $540 ,


Apple iPhone XS Max 64GB cost $ 480 ,

Apple iPhone XS Max 256GB cost $ 520 ,

Apple iPhone XS Max 512GB cost $ 570 ,Apple iPhone X 64GB cost $ 350 ,

Apple iPhone X 256GB cost $ 390 ,


Apple iPhone XR 64GB cost $ 390 ,

Apple iPhone XR 128GB cost $ 430 ,

Apple iPhone XR 256GB cost $ 470 ,
250.00 €
- Shes 4 goma te dimrit me ALU FELLNE, 225/55R16, per Mercedes. Gomat jane pak te perdorura

- Eshte e mundeshme te behet nderrim me goma te dimrit per Golf 7.

Per te interesuarit me telefononi ne 044 140 625
600.00 €
Place Your Order For Brand New Harley Citycoco 2000w Electric Scooter Big Wheel Available in Stock With Warranty Bill and Complete Accessories + Fast Shipping

We can deliver anywhere in the World

Contact on WhatsApp: +14848419285
Contact Person: Yousseff Tarkis
Write to Email: electrococ11@gmail.com

Note: Serious And Interested Buyers Only.
15,500.00 €
•Golf VII. 2013
•2.0 NAFT 150ps
•TDI Bluemotion
• km 220km
•Nr:043 720 323
•Full extra
3,000.00 €
Kamion609D
Ngjyra:Kalter
Tipi:609D
Tipi i Prodhimit 1992
300.00 €
For Sale 2000W Citycoco Electric Scooter

High quality, powerful, durable, affordable, and fast Citycoco electric scooter

If you are in the market for a high quality, powerful, durable, affordable, and fast electric scooter; supported by the best customer service and parts availability….

then look no further!

We can deliver anywhere in the World

Contact on WhatsApp: +14848419285

Contact Person: Yousseff Tarkis

Write to Email: electrococ11@gmail.com

Note: Serious And Interested Buyers Only.
1,800.00 €
Me klimë, xhamat e përparmë elektronik, hapet-mbyllet me central, timon "CITY"
Benzine 1.2, Airbag, manual
Në gjendje shumë të mirë
4,200.00 €
Shitet mercedes benz s320 cdi nafte biti 2002 me gjitha sherbimet e bera . Cmimi 4200€ per me shume info kontaktoni ne numrin e telefonit.
+355676967793
6,250.00 € 6,350.00 €
-2 %
1.4 DOHC
Lënda djegëse: Benzinë
Ngjyra: Argjendë metaline
Viti:: 2011
Kilometra: 178'000 të garantuara
4,700.00 €
Volkswagen BORA 1.9
Lënda djegëse: Naftë
1.00 €
Shes pjes per renault senic 1.9 dci viti 2003
İnfo +41767373741
1.00 €
Shes pjes per Peugeot 206 2.0 hdi info viber whatsap +41767373741
800.00 €
Pricemimi me shumicë për të gjithë produktin tonë.

Ne shesim të gjitha produktet tona me 80% të çmimit origjinal të tregut, ato janë të gjitha origjinale krejt të drejtpërdrejta origjinale nga prodhuesi dhe gjithashtu në kuti nuk u hapën kurrë.

Ne ofrojmë pakicë më të mirë dhe shumicë në internet dhe ju sigurojmë kënaqësi dhe dorëzim 100%.

Këtu janë listat e Telefonave celularë që ne shesim më poshtë:

Apple iPhone, Samsung Galaxy, LG, Sony Xperia, OnePlus, Google Pixel, NOKIA, Huawei, CAT, HTC, Lenovo, Xiaomi, Olympus.

Këtu janë listat e produktit tjetër që ne shesim më poshtë:

Videokamera, Kamera, Lente kamerash, Lojtarë Portabël, SmartPononë, Tablet, LapTop, PC dhe Shikim.

Me përvojën tonë, ne jemi shumë të përqendruar në nevojat e klientëve tanë dhe ofrojmë produkt dhe shërbim me cilësi të shkëlqyera.

P FORR KQURKESA KONTAKTI N US

E: mail: vtechelectronicseurop77@gmail.com
Skype: vtechelectronicseurop77
Emri: Radomil Walczak
699.00 €
Contact Email : tradeplanet01@gmail.com

WhatsApp Chat :- +1(619) 352-0650

ALSO WE HAVE:

APPLE IPHONE 11 64 GB € 480
APPLE IPHONE 11 128 GB € 499
APPLE IPHONE 11 256 GB € 520
APPLE IPHONE 11 PRO 64 GB € 580
APPLE IPHONE 11 PRO 256 GB € 599
APPLE IPHONE 11 PRO 512GB COSTO € 640
APPLE IPHONE 11 PRO MAX 64 GB € 610
APPLE IPHONE 11 PRO MAX 256 GB € 640
APPLE IPHONE 11 PRO MAX 512 GB € 680

APPLE IPHONE XS 64GB € 400
APPLE IPHONE XS 256 GB € 430
APPLE IPHONE XS 512GB € 450
APPLE IPHONE XS MAX 64 GB € 430
APPLE IPHONE XS MAX 256 GB € 480
APPLE IPHONE XS MAX 512 GB € 520
APPLE IPHONE XR 64GB € 340
APPLE IPHONE XR 128 GB € 370
APPLE IPHONE XR 256 GB € 400
APPLE IPHONE X 64 GB € 300
APPLE IPHONE X 256 GB € 320

APPLE IPHONE 8 64 GB € 280
APPLE IPHONE 8 256 GB € 300
APPLE IPHONE 8 PLUS 64 GB € 300
APPLE IPHONE 8 PLUS 256 GB € 320

Kindly Contact us for more product that are not listed above.

ORDER INFORMATION :
Shipping Method : FedEx & UPS and DHL.

For more information regarding product and purchasing process send your inquiry to :

WhatsApp Chat :- +1(619) 352-0650

Email Us At : tradeplanet01@gmail.com
2,000.00 €
For products you cant find here in our price list,feel free to ask us as we might have them in our store.

For more enquires contact : danneystore@gmail.com

=========================
Canon EOS C200 EF Cinema Camera and 24-105mm Lens:
PRICE: $1,800 Dollars.
=========================
Canon EOS-1D X Mark II DSLR Camera Body, Black:
Price: $2,000 Dollars.
=========================
Canon EOS R Mirrorless Digital Camera Body Only:
Price: $1,000 Dollars.
============================
Canon EOS 5D Mark IV DSLR Camera with 24-105mm f4L II Lens:
Price: $1,200 Dollars
============================
Canon XF705 4K 1" Sensor XF-HEVC H.265 Pro Camcorder:
Price: $3,000 Dollars
============================
Canon EOS C100 Mark II with Dual Pixel CMOS AF & EF 24-105mm f/4L IS II USM Zoom:
Price: $2,500 Dollars.

Larger orders attracts a better price.

For more enquires contact : danneystore@gmail.com
1,000.00 €
Samsung QN65Q900RBFXZA Flat 65" QLED 8K Q900 Series Smart TV (2019) for sales interested buyers contact me at danneystore@gmail.com
400.00 €
interested buyer should contact us at the following:


EMAIL: nicolellappa@gmail.com


EMAIL: nicolellappa@hotmail.com


Whatsapp Chat : +27837724253


Call or WhatsApp : +27837724253


We are a mobile phone supplier. We have stores in United Kingdom and South Africa.


You will get 10% discount for order of 2 units or more

ALL PRICES ARE IN AMERICAN DOLLARS (USD)

Apple iPhone 11 Pro 64GB cost $600USD ,

Apple iPhone 11 Pro 256GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro 512GB cost $700USD ,


Apple iPhone 11 Pro Max 64GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 256GB cost $700USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 512GB cost $750USD ,

Apple iPhone 11 64GB cost $450 ,

Apple iPhone 11 128GB cost $490 ,

Apple iPhone 11 256GB cost $540 ,


Apple iPhone XS 64GB cost $450 ,

Apple iPhone XS 256GB cost $490 ,

Apple iPhone XS 512GB cost $540 ,


Apple iPhone XS Max 64GB cost $ 480 ,

Apple iPhone XS Max 256GB cost $ 520 ,

Apple iPhone XS Max 512GB cost $ 570 ,Apple iPhone X 64GB cost $ 350 ,

Apple iPhone X 256GB cost $ 390 ,


Apple iPhone XR 64GB cost $ 390 ,

Apple iPhone XR 128GB cost $ 430 ,

Apple iPhone XR 256GB cost $ 470 ,
400.00 €
interested buyer should contact us at the following:


EMAIL: nicolellappa@gmail.com


EMAIL: nicolellappa@hotmail.com


Whatsapp Chat : +27837724253


Call or WhatsApp : +27837724253


We are a mobile phone supplier. We have stores in United Kingdom and South Africa.


You will get 10% discount for order of 2 units or more

ALL PRICES ARE IN AMERICAN DOLLARS (USD)

Apple iPhone 11 Pro 64GB cost $600USD ,

Apple iPhone 11 Pro 256GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro 512GB cost $700USD ,


Apple iPhone 11 Pro Max 64GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 256GB cost $700USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 512GB cost $750USD ,

Apple iPhone 11 64GB cost $450 ,

Apple iPhone 11 128GB cost $490 ,

Apple iPhone 11 256GB cost $540 ,


Apple iPhone XS 64GB cost $450 ,

Apple iPhone XS 256GB cost $490 ,

Apple iPhone XS 512GB cost $540 ,


Apple iPhone XS Max 64GB cost $ 480 ,

Apple iPhone XS Max 256GB cost $ 520 ,

Apple iPhone XS Max 512GB cost $ 570 ,Apple iPhone X 64GB cost $ 350 ,

Apple iPhone X 256GB cost $ 390 ,


Apple iPhone XR 64GB cost $ 390 ,

Apple iPhone XR 128GB cost $ 430 ,

Apple iPhone XR 256GB cost $ 470 ,
400.00 €
interested buyer should contact us at the following:


EMAIL: nicolellappa@gmail.com


EMAIL: nicolellappa@hotmail.com


Whatsapp Chat : +27837724253


Call or WhatsApp : +27837724253


We are a mobile phone supplier. We have stores in United Kingdom and South Africa.


You will get 10% discount for order of 2 units or more

ALL PRICES ARE IN AMERICAN DOLLARS (USD)

Apple iPhone 11 Pro 64GB cost $600USD ,

Apple iPhone 11 Pro 256GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro 512GB cost $700USD ,


Apple iPhone 11 Pro Max 64GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 256GB cost $700USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 512GB cost $750USD ,

Apple iPhone 11 64GB cost $450 ,

Apple iPhone 11 128GB cost $490 ,

Apple iPhone 11 256GB cost $540 ,


Apple iPhone XS 64GB cost $450 ,

Apple iPhone XS 256GB cost $490 ,

Apple iPhone XS 512GB cost $540 ,


Apple iPhone XS Max 64GB cost $ 480 ,

Apple iPhone XS Max 256GB cost $ 520 ,

Apple iPhone XS Max 512GB cost $ 570 ,Apple iPhone X 64GB cost $ 350 ,

Apple iPhone X 256GB cost $ 390 ,


Apple iPhone XR 64GB cost $ 390 ,

Apple iPhone XR 128GB cost $ 430 ,

Apple iPhone XR 256GB cost $ 470 ,
400.00 €
interested buyer should contact us at the following:


EMAIL: nicolellappa@gmail.com


EMAIL: nicolellappa@hotmail.com


Whatsapp Chat : +27837724253


Call or WhatsApp : +27837724253


We are a mobile phone supplier. We have stores in United Kingdom and South Africa.


You will get 10% discount for order of 2 units or more

ALL PRICES ARE IN AMERICAN DOLLARS (USD)

Apple iPhone 11 Pro 64GB cost $600USD ,

Apple iPhone 11 Pro 256GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro 512GB cost $700USD ,


Apple iPhone 11 Pro Max 64GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 256GB cost $700USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 512GB cost $750USD ,

Apple iPhone 11 64GB cost $450 ,

Apple iPhone 11 128GB cost $490 ,

Apple iPhone 11 256GB cost $540 ,


Apple iPhone XS 64GB cost $450 ,

Apple iPhone XS 256GB cost $490 ,

Apple iPhone XS 512GB cost $540 ,


Apple iPhone XS Max 64GB cost $ 480 ,

Apple iPhone XS Max 256GB cost $ 520 ,

Apple iPhone XS Max 512GB cost $ 570 ,Apple iPhone X 64GB cost $ 350 ,

Apple iPhone X 256GB cost $ 390 ,


Apple iPhone XR 64GB cost $ 390 ,

Apple iPhone XR 128GB cost $ 430 ,

Apple iPhone XR 256GB cost $ 470 ,
400.00 €
interested buyer should contact us at the following:


EMAIL: nicolellappa@gmail.com


EMAIL: nicolellappa@hotmail.com


Whatsapp Chat : +27837724253


Call or WhatsApp : +27837724253


We are a mobile phone supplier. We have stores in United Kingdom and South Africa.


You will get 10% discount for order of 2 units or more

ALL PRICES ARE IN AMERICAN DOLLARS (USD)

Apple iPhone 11 Pro 64GB cost $600USD ,

Apple iPhone 11 Pro 256GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro 512GB cost $700USD ,


Apple iPhone 11 Pro Max 64GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 256GB cost $700USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 512GB cost $750USD ,

Apple iPhone 11 64GB cost $450 ,

Apple iPhone 11 128GB cost $490 ,

Apple iPhone 11 256GB cost $540 ,


Apple iPhone XS 64GB cost $450 ,

Apple iPhone XS 256GB cost $490 ,

Apple iPhone XS 512GB cost $540 ,


Apple iPhone XS Max 64GB cost $ 480 ,

Apple iPhone XS Max 256GB cost $ 520 ,

Apple iPhone XS Max 512GB cost $ 570 ,Apple iPhone X 64GB cost $ 350 ,

Apple iPhone X 256GB cost $ 390 ,


Apple iPhone XR 64GB cost $ 390 ,

Apple iPhone XR 128GB cost $ 430 ,

Apple iPhone XR 256GB cost $ 470 ,
400.00 €
interested buyer should contact us at the following:


EMAIL: nicolellappa@gmail.com


EMAIL: nicolellappa@hotmail.com


Whatsapp Chat : +27837724253


Call or WhatsApp : +27837724253


We are a mobile phone supplier. We have stores in United Kingdom and South Africa.


You will get 10% discount for order of 2 units or more

ALL PRICES ARE IN AMERICAN DOLLARS (USD)

Apple iPhone 11 Pro 64GB cost $600USD ,

Apple iPhone 11 Pro 256GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro 512GB cost $700USD ,


Apple iPhone 11 Pro Max 64GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 256GB cost $700USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 512GB cost $750USD ,

Apple iPhone 11 64GB cost $450 ,

Apple iPhone 11 128GB cost $490 ,

Apple iPhone 11 256GB cost $540 ,


Apple iPhone XS 64GB cost $450 ,

Apple iPhone XS 256GB cost $490 ,

Apple iPhone XS 512GB cost $540 ,


Apple iPhone XS Max 64GB cost $ 480 ,

Apple iPhone XS Max 256GB cost $ 520 ,

Apple iPhone XS Max 512GB cost $ 570 ,Apple iPhone X 64GB cost $ 350 ,

Apple iPhone X 256GB cost $ 390 ,


Apple iPhone XR 64GB cost $ 390 ,

Apple iPhone XR 128GB cost $ 430 ,

Apple iPhone XR 256GB cost $ 470 ,
400.00 €
interested buyer should contact us at the following:


EMAIL: nicolellappa@gmail.com


EMAIL: nicolellappa@hotmail.com


Whatsapp Chat : +27837724253


Call or WhatsApp : +27837724253


We are a mobile phone supplier. We have stores in United Kingdom and South Africa.


You will get 10% discount for order of 2 units or more

ALL PRICES ARE IN AMERICAN DOLLARS (USD)

Apple iPhone 11 Pro 64GB cost $600USD ,

Apple iPhone 11 Pro 256GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro 512GB cost $700USD ,


Apple iPhone 11 Pro Max 64GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 256GB cost $700USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 512GB cost $750USD ,

Apple iPhone 11 64GB cost $450 ,

Apple iPhone 11 128GB cost $490 ,

Apple iPhone 11 256GB cost $540 ,


Apple iPhone XS 64GB cost $450 ,

Apple iPhone XS 256GB cost $490 ,

Apple iPhone XS 512GB cost $540 ,


Apple iPhone XS Max 64GB cost $ 480 ,

Apple iPhone XS Max 256GB cost $ 520 ,

Apple iPhone XS Max 512GB cost $ 570 ,Apple iPhone X 64GB cost $ 350 ,

Apple iPhone X 256GB cost $ 390 ,


Apple iPhone XR 64GB cost $ 390 ,

Apple iPhone XR 128GB cost $ 430 ,

Apple iPhone XR 256GB cost $ 470 ,
400.00 €
interested buyer should contact us at the following:


EMAIL: nicolellappa@gmail.com


EMAIL: nicolellappa@hotmail.com


Whatsapp Chat : +27837724253


Call or WhatsApp : +27837724253


We are a mobile phone supplier. We have stores in United Kingdom and South Africa.


You will get 10% discount for order of 2 units or more

ALL PRICES ARE IN AMERICAN DOLLARS (USD)

Apple iPhone 11 Pro 64GB cost $600USD ,

Apple iPhone 11 Pro 256GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro 512GB cost $700USD ,


Apple iPhone 11 Pro Max 64GB cost $650USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 256GB cost $700USD ,

Apple iPhone 11 Pro Max 512GB cost $750USD ,

Apple iPhone 11 64GB cost $450 ,

Apple iPhone 11 128GB cost $490 ,

Apple iPhone 11 256GB cost $540 ,


Apple iPhone XS 64GB cost $450 ,

Apple iPhone XS 256GB cost $490 ,

Apple iPhone XS 512GB cost $540 ,


Apple iPhone XS Max 64GB cost $ 480 ,

Apple iPhone XS Max 256GB cost $ 520 ,

Apple iPhone XS Max 512GB cost $ 570 ,Apple iPhone X 64GB cost $ 350 ,

Apple iPhone X 256GB cost $ 390 ,


Apple iPhone XR 64GB cost $ 390 ,

Apple iPhone XR 128GB cost $ 430 ,

Apple iPhone XR 256GB cost $ 470 ,
130.00 €
6 ari siperfaqe oborr
520 m2 siperfaqe banimi
Mundesi me ndarje me dy hyrje
Ujë rrymë kanalizim deri në objekt
Lokacioni: Gakova 2
E urbanizuar
50.00 €
Shes dyer dhe dritare plastike te kafta te perdorura dhe ne gjendje te mire per shkak te ndryshimit te projektit .Qmimi shume i arsyeshem i lire Dera e hyrjes 210/135 dyert e terrases 210/80 cm 4 copa dere e koridorit 205/90cm dhe 10 dritare 120/80cm per informacione shtese viberi +38344272777
15.00 €
karrika
100.00 €
Shes karrika, tavolina
044 506 221
149.99 €
Shes tavolin xhami 2 copa njera ne gjendje shum te mire tjetra pak e demtuar
56.99 €
Shes komodin e hekurit ne gjendje shum te mire
259.99 €
Shiten kauqat per sallon te perdorura ne gjendje shum te mire
350.00 €
Ne fotografine e meposhtme, mund ta shihni produktin e ndermarrjes Termoteknika, i cili eshte nje kamin qe punon me ventilim.

Per me shume informata, mund te na kontaktoni ne kete numer te telefonit: +38344796936 (viber & whatsapp), si dhe +38344230519.
11.99 €
Orë muri dekorative
7.99 €
Orë muri dekorative
9.90 €
Gjezve e vogël kafeje, speciale për kafe Turke. E lehtë për ta bartur kudo.

Deri në 3 kafe për një përdorim.
Kapaciteti: 0.5 L

220v-50Hz-500w
9.99 €
Orë muri dekorative
79.00 €
shitet banesa 73m katror ne lagje te muhaxherve ne katin e pare. banesa ka dhome fjetjes, sallon, kuzhine, banjo dhe ballkon, ka mundesi per tu ndare ne dy dhoma fjetjes. banesa eshte e ndertuar(ndertimi vrazhd, uji, rryma, etj ibercuki) por ne janar 2020 perfundon komplet.
20.00 € 333.00 €
-94 %
jepet villa me qera ne Prevall e ndar ne hyrje te veqanta per familjar me cmim te volitshem cmime te tregut te Prevalles tel: 049921268 viber +38349921268 +15875005106

na shkruani ne kete faqe facebookut.
https://www.facebook.com/villaprevall/
1.00 €
Saranda Shqiperi..Nga 30 euro 35 euro 40 euro 45 euro 50 euro Apartamente 1+1...2+1 dhoma plazhi...Hotel...kapacitete 4..5..6..7 persona..watsapp viber+355686540695
750.00 €
Dy dhomeshe, salloni, dy banjo, terasa.
044 506 221
200.00 €
Leshoj lokale 2 lokale me qira per depo, lokalet jan ne katin e pare ,lokalet gjenden perball shkolles Eqrem Qabej. Nr. 045375880
690.00 €
shitet banes prej 75.98m2 ne lagje te spitalit buz rruges qe tqon tek pallati i drejtesis , ndertim i ri punim e siper , me ket renditje qendrim ditor plus kuzhina dy dhoma gjumi njera per femij tjetra prindrore me terac dhe nje banjo kati i 6 me pamje prej spitaleve . qmimi 690 per m2.
+38349707538
55,000.00 €
Shitet banesa 75m2 ne katin e 8 banesa posedon ashensor 24h,banesat e TREGTIS,eshte ne gjedje shume te mire
12.00 €
Dhama plazhi me qera 50 metra nga deti kune shengjin,, dhoma teke 12€ nata dopjo 25€.00355694407308 Gjeka
250.00 €
Lëshohet banesa me qera ne Dragodan-Arbëri

Posedon:
Dhomë dite
Kuzhinë
Dhomë gjumi
Banjo

çmimi:250Euro

Nr.kontaktues: 044/670-608
044/301-283
Të gjitha shpalljet tona mund t'i gjeni në:
E-mail:ylli.kos@live.com ose Agjencioni YLLI
320.00 €
Lëshohet banesa me qera ne lagjen Ulpiana

Posedon:
Dhomë dite
Kuzhinë
Dy dhoma gjumi
Banjo
Ballkon

çmimi : 320Euro

Nr.kontaktues: 044/670-608
044/301-283
Të gjitha shpalljet tona mund t'i gjeni në:
E-mail:ylli.kos@live.com ose Agjencioni YLLI
63,000.00 €
Shitet banesa 71m2 ne lagjen Emshir

Posedon:
Dhomë dite
Kuzhinë
Dy dhoma gjumi
Banjo
Ballkon

çmimi me mobile :65.000Euro
çmimi pa mobile :63.000Euro

Nr.kontaktues: 044/670-608
044/301-283
Të gjitha shpalljet tona mund t'i gjeni në:
E-mail:ylli.kos@live.com ose Agjencioni YLLI
400.00 €
Lëshohet banesa me qera per zyre ne Qender ( te Sheshi Zahir Pajaziti

Posedon:
Dhomë dite
Kuzhinë
Dhomë gjumi
Banjo
Ballkon

çmimi:400Euro

Nr.kontaktues: 044/670-608
044/301-283
Të gjitha shpalljet tona mund t'i gjeni në:
E-mail:ylli.kos@live.com ose Agjencioni YLLI
1.00 €
We can provide a variety of oil seeds such as sunflower seeds, Sunflower Seeds, Sesame Seeds, Flax Seed, Cotton Seeds, Castor Seeds, Rape Seeds, Jatropha Seeds, Canola Seed

2.SPECIFICATION: 99.97% PURE WHITE
Quality - 99.97%
Oil - 48%
Admixture - 0.3%
Moisture - 4.5%
FFA - 1%
Color - white
Auto Dried - 94.5%
Color sortexed -100%
For More information and order send us an inquiry please fee to quickly get back at..whatsapp. + 254770172338
1.00 €
Grade cashew nut: WW 210, WW 320, WW240, LP, WS, W450, LBW, SW320, SW, WB, SS

1. Grade: W240, W320
- Moisture: 5% Max
- Broken: 5% Max
- Melasma: 3 % Max
- Mold and fungus: 0%
- Admixture: 1% Max
- Silk sell: 3% Max
- Dent rate: 3% Max

2. Grade: WS
- Moisture: 5% max
- Foreign matter: 1% max
- Broken: vertical broken
- Live insect and larvas: Negative
- Coliforms, salmonella: Negative

3. Grade: LP
- Moisture: 5% Max
- Melasma: 3% Max
- Admixture: 1% Max
Live insect and larvas: Negative
- Coliforms, salmonella: Negative

Other Details:
Packaging: In vacuum bag or tin box

Color: White light ash
Style: Dried- Packing Vacuum PE bags or Tin packing (Flexi / vacuum plastic bags 22.68kgs (50lbs) in 1 carton / TIN 10kg or 11.34kgs net, 2 tins per carton / as per buyer's requirements)
- Loading 16 Tons / Cont 20ft
contact us for more details ... ehatsapp ... + 254770172338
113.00 € 117.00 €
-3 %
Te reja ne kuti
Kemk numra 42,43,45,47,49
40.00 €
Qmime te arsyeshme bler ne Usa fustant masa standarte Ju mire Pres
15.00 € 19.50 €
-23 %
Veshje intime te reja , masa M , ngjyr gjaku, material shum i mire ( sytjenat pa mbushje ) ne ndodhemi ne shqiperi ( shkoder) por bejme dergesa flm
100.00 € 150.00 €
-33 %
Fustani i gjat deri me lart gjurit me astar posht dhe me gur dhe xixa qe nk ndryshken . I ardhur nga Amerika eshte i ri eshte masa S jemi ne Shkoder dhe bejme dergesa ...flm ....
Per pyetje mos hezitoni te na shkurani
30.00 €
Shes komplete te bardha ne gjendje shume te mire! Nuk kan as ndonje njoll! ( te reja )
Numri 34/36 (s)!
20.00 €
Shiten dy fustana etui te firmes h&m dhe mango!
Numri 34/36 ( S).
Jan ne gjendje te mire!
35.00 €
Disa fustana te thjesht por edhe elegant!
Jan ne gjendje shume te mire. ( pa njolla)
Numri 34/36 apo S!
Qmimi varion prej 20€ tek 50€
50.00 €
Kam disa fustana te nuserise per te shitur. Te gjitha jane ne gjendje top dhe nuk ka njolla!
Fustanat e kan numrin 34/36 apo S!
Te gjitha fustana jane blere ne gjermani dhe kane cilsi te lart. Te gjith te interesuar mund te me kontaktojne!
80.00 €
Keta tre fustana jan ne numrin 34/36 apo S.
Jane ne gjendje shume te mire dhe pa njolla!
25.00 €
Adida Yeezy Boost 350
Vetem 25.00€ origjinal Transport vetem ne
Kosove
Kualiteti shume i mire. Nr. 39-43 (^ω^)
1.00 €
Ash Content: 2-8%
Moisture: 3-7%
Carbon content:> 80%
Calorific Value:> 7,200kcal / kg

Volatile matter 5-11%
Burning Time: 4-6 hours (depend on type of usage)

Feature: Flammable , Spakless, Smokeless, Odorless, Innocuity,

Ignites quickly and quietly

Packaging Details: 10kg / 15kg / 20kgs / 25kg bags and big bags

We do fast and safe worldwide delivery.

Please visit our website and contact us for more details. You can call, text or email us anytime using our contact details on our contact page or website; and one of our consultants will get back to you asap.

Discounts are currently beingg offered .. Get in touch now .... whatsapp ... + 254770172338.
20.00 €
Thonjë te bukur
Vetëm 20 euro
150.00 €
shitet
15.00 €
Kuleta te ndryshme me firma te ndryshme
Na shkruani per firmen tuaj te pelqyer
4.00 €
Shitet kuleta e pershtatëshme per mbajtje te kartelave.
25.00 €
Shiten oret me super kualitet , ka akoma me shumme lloje , por qe nga pamundesia per ti postuar , oret i dergojm me porosi , transporti ne KoOvë falas , ndersa ne shqiperi dhe maqedoni vetem 3€
20.00 €
Ore dore per meshkuj #Mercedes Varse dore dhe unaz Gratis
- Ngjyra : e Zez.Blue
- Shume e pershtatshme per Dhurat
- Kualitet i garantuar
- Shume e bukur & cilesore
- Rripa Lekure shume te qendrushem
- Çmimi AKSION 20€
- Paguaj vetëm pasi të pranoni porosinë.
- Porosit Ne Fb apo ne viber +38649545052
- Porositja te dashurit tuaj nje or te bukur
- Porosit nga shtepija dhe prano porosin te shtepija
- Transporti per Kosovë Falas brenda 1-2 Dite.
- Transporti per shqiperi dhe maqedoni 3€
- Nxitoni Sasia është e limituar.
30.00 €
Ore dore per meshkuj #Rolex ZBRITJE
+ 1 Varse dore dhe Unaz Me Shqiponje Gratis
- Modeli: Rolex Yacht-Master II
- Ngjyra: Silver,Blue
- Kualitet i garantuar
- Mekanizem i kualitetit te larte,
- Shume e bukur & cilesore
- Nuk e humb ngjyren asnjhere
- Rezistenc Ndaj Tronditjev dhe Gervishjve
- Shume te pershtatshme per Dhurate
- Rripa Metali shume te qendrushem
- Çmimi Nga 34.99€ për vetëm 24.99€
- Paguaj vetëm pasi të pranoni porosinë.
- Porosit Ne Fb apo ne viber +38649545052
- Transporti per Kosovë Falas brenda 1-2 Dite.
- Transporti per Shqiperi dhe Maqedoni 3€
30.00 €
punime alumini rafte qoshe per banjë
20.00 €
Vath sermit me gur te cmuar
1.00 €
Nëse jeni një person ose tregtar dhe aktualisht keni nevojë për para për të përmbushur nevojat tuaja ose për të kryer projektin tuaj, atëherë aplikoni për kredi këtu! dhe tani dhe do të jetë mirë për ju! Ne e kemi atë që i kemi dhënë hua individëve në afat të shkurtër dhe të gjatë, duke filluar nga 5,000 deri në 1,500,000 € për të gjithë njerëzit seriozë, të ndershëm dhe të mirë që aplikojnë për kredi morale. Pastaj, bëni kërkesën tuaj për të kërkuar dërgimin e subjektit: Ju lutemi, na kontaktoni nëse jeni i interesuar: lauriencia.ruiz1@gmail.com

Whatsapp: +355688628618'
2.00 €
Nëse jeni një person ose tregtar dhe aktualisht keni nevojë për para për të përmbushur nevojat tuaja ose për të kryer projektin tuaj, atëherë aplikoni për kredi këtu! dhe tani dhe do të jetë mirë për ju! Ne e kemi atë që i kemi dhënë hua individëve në afat të shkurtër dhe të gjatë, duke filluar nga 5,000 deri në 1,500,000 € për të gjithë njerëzit seriozë, të ndershëm dhe të mirë që aplikojnë për kredi morale. Pastaj, bëni kërkesën tuaj për të kërkuar dërgimin e subjektit: Ju lutemi, na kontaktoni nëse jeni i interesuar: lauriencia.ruiz1@gmail.com

Whatsapp: +355688628618'
3.00 €
Bej shitjen e zallit natyral bej ndrrim edhe me naj kopaq
149.00 €
Ne ndertojme web faqe profesionale sipas kerkeses suaj dhe me kualitet te larte. Ekipi jone eshte i perbere nga nje staf profesional me arritje akademike ne fushen e Teknologjise Informative dhe Biznesit. Oferta jone perfshine: Dizajnin Hapesiren per web (Hosting) Emrin e web faqes (Domain) E-mail zyrtar info@kompaniaime.com Mirmbajtje per 1 vit Varesisht nga kerkesat e juaja ,çmimi varion nga 150 Euro. Per oferte me te sakte, ju lutem na kontaktoni Tel: viber: +383 49 643 647 Tel: +383 45 517 877 E-mail: info@elegantpage.ch Web: www.elegantpage.ch
20.00 €
Ofrojm pune me hilt: prishje te betonit, ballkonave, murev, cokllave etj
Puna pagujet sipas ores
29.00 €
https://youtu.be/0wZUcNMGA3U
PER MESHKUJ DHE FEMRA QE TRUPI I TYRE
TE JETE STAR,
SASIA E LIMITUAR
CMIMI 4000 LEK TE REJA
POSTA FALAS BRENDA SHQIPERISE
12.00 € 18.00 €
-33 %
Skateboard për fëmijë. Modele të ndryshme.
10.00 € 23.50 €
-57 %
Kosh basketbolli dhe goll për futboll, shumë praktike.
Mosha e preferuar: 3+ vite.
200.00 €
Shiten skiat 044124184
250.00 €
Paisje per fitness Kettler Classic
17.00 €
Shitet ndriquesi Meglite origjinal te cilin e kam ble personalisht ne US. Eshte i ri pa perdore.
3.99 € 4.99 €
-20 %
E lehtë për përdorim. Mjaftë fleksibile.
1.00 €
Shes aku makita dhe burmashin dewalt ne gjendje te rregullt te sapo ardhura nga gjermonia ju mirpresum chat ose viber +38649282326
60.00 €
Makina per hapjen e gvintave, e ardhur nga gjermania
25.00 €
Shes gidoren origjinale, te re
8.00 € 10.00 €
-20 %
Bateri dore me shumë opsione të përdorimit
2.00 €
shitet bakalli i plastikes
25.50 €
Libri është jo shumë i përdorur.

Gjithçka që duhet të dini për të gatuar me shije dhe për t’u ushqyer shëndetshëm në çdo stinë:

Antipasta (kek të kripur, pica, fokaçe dhe antipasta të vogla)
Pjata të para (makarona, rizoto, njoki, supa)
Mishi ( eskallop, rosto me fruta të ndryshme, salca pikante për të shoqëruar pjatat kryesore, etj)
Peshku (supa peshku, hamburger me merluc, sallatë me kallamar)
Pjata shoqëruese (perime të gatuara në furrë dhe sallata të ndryshme me fruta e perime sipas stinëve)
Ëmbëlsira të vogla (cupcakes, biskota, brownies, bonbone)
Ëmbëlsira të ftohta (akullore, granita, cheesecake, tiramisu dhe mus të përgatitura me fruta, krem, ose çokollatë)
Torta për raste të veçanta (torta me arrë kokosi, me Coca-Cola, torta Mimoza, Pavlova, me çokollatë, etj)
Tarta dhe ëmbëlsira me fruta (tarta me brumë Frola, me brumë Brise, kek me fruta, kek me krem pastiçerie, bukë të ëmbla për mëngjes)
30.00 €
Përmbajtja:
Qumështi i bletës përmban të gjithë aminoacidet esenciale për njeriun.
● Enzima dhe derivatet e tyre.
● Sheqer: fruktoze dhe glukoze.
● Yndyrna 80-90 për qind, por ato janë neutrale dhe nuk i bejne dem organizmit. ● Minerale: K, Ca, Na, Zn, Fe, Cu dhe Mn. ● Vitamina: B1, B2, B5, B6, acid folik, vitamine H.
● Hormoni: progesteron, estrogjeni, testosteron.
Efektet kuruese:
● Ka efekt qetësues dhe elodhes, ul nivelin e hormoneve tiroidian
● Ndihmon zhvillimin, rritjen.
● Stimulon gjëndrat sek'suale, ndihmon prodhimin e vezoreve, ndihmon në mbajtjen e shtatzënisë duke rritur nivelin e progesteronit ne gjak.
● Rrit nivelin e testosteronit në gjak duke ndihmuar në problemet e potencës mashkullore.
● Stimulon gjëndrat mbi-veshkore.
● Ndihmon në sëmundje si artriti ose lodhja kronike.
● Ulë zmadhimin e prostatës, ka të njëjtin efekt si hormonet femërore.
● Normalizon punën e testikujve.
● Ndihmon në funksionimin e meleise dhe sëmundjet e saj, hepatite, rigjeneron strukturën e meleise.
● Ka efekt antiinflamator (si paracetamoli, advil).
● Pastron organizmin nga toksina.
● Ndihmon funksionimin e veshkave.
● Rrit jetëgjatësinë e njerëzve duke ruajtur erinin e enëve te gjakut.
● Zgjeron enët e gjakut.
● Ndihmon ne uljen e kolesterolit dhe triglicerideve.
● Rrit imunitetin.
● Ndihmon ne formimin e rruazave te kuqe te gjakut, këshillohet ne anemi.
● Ndihmon ne mikrohemoragji.
● Ne lëkure, rregullon prodhimin e yndyrës.
● Përdoret ne kozmetike, sepse ndihmon ne pastrimin dhe rinimin e lëkurës.
● Përdoret si agjent antibakterial dhe antivirusal lokal për probleme te ndryshme të lëkurës.
● Tek fëmijët e sapolindur ndihmon ne rritjen ne peshe.
Kur nuk duhet te përdoret:
● Ne kriza astme, sepse qumështi i bletës mund te ngushtoje bronket gjë qe do ta rendonte sëmundjen.
● Ne alergji ndaj përbërësve të qumështit të bletës.
● Nuk duhet ta përdorin ata që vuajnë nga
sëmundja Addison si dhe ata qe kane kancer ne faze akute.
Efektet anesore:
● Dhimbje stomaku, te vjella, diarre dhe pagjumësi (kjo e fundit ndodh me shpesh tek femrat).
● Ne te tilla raste ne fillim ulni dozën dhe nëse efektet anësore nuk përmirësohen ndërprisni konsumimin.
● Kujdes: nëse nuk respektoni dozat mund te jete helmues.
● Duhet pasur kujdes ne përdorim kur organizmi është tepër i dobësuar, është e pamundur tretja e qumështit.
● Kur vuani nga sëmundje me spazma te tubit tretës, kancer shume te përhapur në lëkure.
Kura:
Kura duhet te zgjasë 1 muaj, maksimumi 3 muaj. Rezultatet e kurës mund të shfaqen menjëherë ose pak me vonese, sepse ndryshe nga poleni qumështi i bletës vepron me ngadalë.
Sëmundjet në të cilat duhet te përdoret:
■ Hipertiroidisem.
■ Diabet.
■ Hiperkolesterolemi, hipertrigliceridemi (kolesterol dhe trigliceride te larta).
■ Sëmundje të zemrës dhe enëve te gjakut.
■ Sëmundje kronike te mushkërive.
■ Sëmundje të gojës, probleme me mishrat e dhëmbëve, probleme te fytit.
■ Sëmundje te veshkave.
■ Artrite reumatoide.
■ Probleme sek'suale, probleme me riprodhimin, ndihmon ne periudhat e premenopauzes.
■ Kancer.
■ Ne pediatri ndihmon, sidomos për fëmijët e lindur para kohe ose distrofik.
----------------------------------------------------------
17.00 €
Mjalti anti kancer nga brandi tashmë I dëshmuar “MEDINA” është burim shumë I pasur me vitaminën B17. Vitamina B17 shumë e rrallë, është e domosdoshme të futet në organizëm çdo ditë sepse ajo është shumë ndihmuese kundrejt Kancerit.

Përmbajtja:
✴️ ka përmbajtje të madhe të vitaminës B17,
✴️ fara të kajsisë
✴️ fara të lirit
✴️ acide yndyrore Omega S
✴️ fibra fitonutretinë
✴️ acide yndyrore Omega 3, etj.

Vetië dhe ndihmesa e mjatës Antikancer e brendit "Medina" :
✔️ Lufton aneminë, lodhjen e trupit.
✔️ Lufton tuberkulozin (TBC)
✔️ Lufton sëmundjet kronike të veshkëve.
✔️ Mbron nga kanceri i mushkërive
✔️ Mbron nga kanceri i stomakut, i zorrëve, i gjirit.
✔️ Kanceri I fshikëzës, Ezofagut dhe llojet tjera të Kancerit
✔️ Rrit rezistencën e trupit ndaj dëmit të rrezatimit dhe kimioterapisë.
✔️ Ndihmon në shëndetin e zemrës

Përdorimi: 3 herë në ditë nga një lugë të mesme e drurit tretet në një gotë me qumësht të vokët, nuk ka efekte anësore.

Vërejtje: të përdoret luga e drurit shumë e rëndësishme.


Porosite mjaltën në SEND MESSAGE, apo numrat:
KS : +37745810492
AL : +355685629505
MK: +38970600534
SR: +381631523152
CH: +41788897081
15.00 €
Mjalt per Frymarrje, 100% NATYRALE
Mjaltë kundër bronhitisit.

Bronkiti konsiderohet sëmundje inflamatore e rrugëve të frymëmarrjes të cilat njihen me emërtimin bronke. Shkaktarët më të shpeshtë konsiderohet se janë virusët ponë një masë minimale edhe bakteriet por edhe faktorë të tjerë si alergjia, ftohjet e zakonshme, faktorët e ndryshëm si pluhuri. Këta faktorë duke u futur dhe sulmuar mukozën e bëjnë atë të ketë ajtje, shtrëngim dhe kështu ngushtim duke dhënë si pasoj shenja dhe simptome si: kollitje, gëlbazë, tharje fyti, lodhje, rrjedhje të hundës, temperaturë, dobësi trupore, djersitje etj.

Receta jonë është një përzierje mjalti me përbërës bimorë të ndryshëm të cilët janë të dozuar me shumë kujdes dhe me matje të përcaktuara saktë. Receta e këtij produkti është e vërtetuar praktikisht sa i përket efikasitetit, ndikimit të shpejtë dhe mungesës së efekteve anësore nëse përdoret sipas udhëzimit përkatës.

Dobitë:
👌Ndikon në trjatimin e alergjisw, 👌trajton të përzierat dhe vjelljen, 👌bën dobi në oreks, 👌ndihmon tretjen, 👌anti-fryrje, 👌redukton dhembjet menstruale, 👌lehtëson kokëdhembjet,
👌anti-kancer, 👌forcon muskujt përreth zemrës, 👌 ulë tensionin e gjakut, 👌aktivizon dhe forcon hormonet, 👌ndikon në rastet e pleuritit, 👌largon dhjamin e tepërt, 👌veliminon problemet me urinim,👌 vqetëson kollën, 👌eliminon gazrat, 👌ulë kolesterolin në gjak, 👌 tretë ushqimin, 👌ulë temperaturën e lartë në trup, 👌kundër migrenës, 👌 hemoroidet, 👌shton qumështin te gjidhënëset, 👌 rritë madhësinë e gjirit, 👌 kundër sëmundjeve të tëmthit, 👌hap oreksin dhe shton potencën seksuale, 👌kundër reumatizmit, mjekon lëkurën e thatë dhe plagët, 👌rritë imunitetin, l ufton mikrobet, etj.

Përbërësit:
👉Xhenxhefil pluhur ( lat. Ginger Officinale)
👉Farë të zezë (lat. Nigella Sativa)
👉 Makth ( lat. Trigonella foenum-graecum)
👉 Senna ( lat. Senna alexandrina Mill.)
👉 Kisti Indian ( lat. Saussurea costus)

Përdorimi: Për fëmijët nga mosha 4 vjeç deri në moshën 10 vjeç përdoret 2 herë në ditë nga një lugë e vogël. Mbi moshën 10 vjeçare mund të përdoret 2 herë në ditë nga një lugë e mesme si e tillë apo e përzier me qumësht apo ujë.

Preferencë: Për persona që kanë imunitet të dobësuar, ata që kanë histori të vazhdueshme të ftohjeve apo problemeve me mushkëri, dhe personat me tuberkuloz të kaluar apo të tanishëm.

Per porosi na shkruani ne inbox apo numrat:
KS : +38345810492
MK: +38970560207
MK: +38970600534
SR: +381631523152
CH: +41788897081
15.00 €
Energjia nuk vjen me një të ndezur të çelësit.
Për një verë plot aktivitet , kujdesuni që pranë jush të jetë Mjaltë Shtim Peshe e pasur me proteina dhe vitamina që t’ju mbajë ngopur dhe energjik përgjatë gjith ditës .


🍯Honey Medina🍯
From walley of Presheva with Love for your best choice💫
The best quality💎
The highest success🥇

Shije & Cilesi & Sukses
Kush të kërkon di të të gjej ...🏡
Kush të provon di të të blej... 👌
👉Me e mira është këtu 👈

Produkt i suksesshëm dhe i duhuri për të shtuar peshë në mënyrë tërësisht natyrale. I përshtatshëm për të gjithë, që prej fëmijëve e deri tek sportistët dhe të moshuarit.

🌸Shijo dhe shto peshë shëndetshëm🌸
100% Natyrale

Nga dobitë e shumta mund të përmendim:
✅ 🔴Rregullon oreksin tuaj
✅ 🔴Ofron gjallëri fizike dhe shpirtërore
✅ 🔴I jep forcën e duhur imunitetit
✅ 🔴Stimulon prodhimin e testosteronit tek meshkujt dhe estrogjenit tek femrat
✅ 🔴Rregullon aparatin e frymëmarrjes
✅ 🔴Pastrues i përgjithshëm i infeksioneve, viruseve dhe mikrobeve
✅ 🔴Ndihmon ne rritjen dhe permiresimin e shendetit tuaj mental, sikurse ndihmon per te patur nje kujtese sa me te gjate
✅ 🔴Lehtëson dhimbjen e kokës
✅ 🔴Burim jashtëzakonisht i pasur me shumë vitamina dhe mineraleve esenciale të nevojshme për organizmin.

Përbërsit:
Mjaltë , fenugreek, polen blete, fara susami ...etje

Mënyra e Përdorimit:
Një lugë të mesme në një gotë qumësht 3 herë në ditë, gjys ore pas bukës ose para bukës.

Per porosi mund te na shkruani ne inbox apo numrat:
KS : +38345810492
MK: +38970560207
MK: +38970600534
SR: +381631523152
CH: +41788897081
-----------------------------------------------------------------------------------
#naturado #hoenyMedina #naturadoenprovence #cosmetic #skin #skincare #lekure #healthy #beauty #beautiful #shampoo #face #body #fytyre #trup #cream #clay #woman #man #oils #water #bio #organic #bioproducts
50.00 €
STERILO STOP
MJALTË PËR MJEKIMIN E STERILITETIT TEK TË DY GJINITË

Çmimi: 50 euro.

100% bio organike.

Dobitë dhe vetitë të mira të mjaltës STERILOSTOP nga brendi tashmë i njohur “MEDINA”:
🌿 Përmirëson cilësinë qelizës vezë tek femrat.
🌿 Shumë efektiv në rritjen e numrit të spermatozoidëve.
🌿 Shumë efektiv në forcimin e qelizës vezë tek femrat
🌿 Rregullon formimin dhe sekretimin e sasis së duhur të testosteronit tek meshkujt.
🌿 Afrodiziak I shkëlqyer natyrorë
🌿 Forcon fuqin seksuale më shumë se produktet tjetra.
🌿 Ndihmon funksionin e gjëndrrës mbiveshkore.
🌿 Rregullon kapsllëkun.
🌿 Rregullon problemet me Anemi.
🌿 Ndihmon në përmirësimn e shikimit.
🌿 Mbështetë imunitetin në luftimin e infeksioneve.
🌿 Ndihmon në rregullimin e sekrecioneve të bardha tek femrat.
🌿 Thjesht natyrale, bio dhe e rëndësishmja efikase.
🌿 Mjalta jonëSTERILO STOP është dëshmuar tanimë në disa raste.

Përmbajtja:
🌿 Mjaltë organike
🌿 Xhensen
🌿 Qumësht blete (Royal Jelly)
🌿 Polen blete
🌿 Fara Makthi
🌿 Fara Liri
🌿 Farë të Zezë
🌿 Rrush të thatë
🌿 Arra
🌿 Vaj ulliri
🌿 Omega 3
🌿 E pasur me vitaminat: B,C,D

Mëbyra e përdorimit:
Tek meshkujt që vuajn nga numri I vogël I spermatozoidëve apo femrat që vuajn nga dobësia e qelizës vezë (pra përdoret mjalta përnjëherë nga burri dhe gruaja).
Hahet një lugë kafeje me mjalt nga secila tegëll 1 orë para ushqimit, përdorimi të vazhdoj për tre muaj rresht.

Na shkruani për porosi në inbox apo numrat:
KS: +38345810492
SR: +381631523152
AL: +355682887359
MK: +38970560207
MK: +38970600534
SR: +381631523152
CH: +41788897081
------------------------------------------------------------------------
#bio #organic #bioproducts #honeyMEDINA #gainweightnaturally #shtopeshëshëndetshëm #cosmetic #skin #skincare #lekure #healthy #beauty #beautiful #shampoo #face #body #fytyre #trup #cream #clay #woman #man #oils #water
4.00 €
Çaji VIRAK (manteli i Zonjave)

Emërtimi latin: Alchemia vulgaris

Problemet gjinekologjike, të cilat mund të jenë nga më të lehtat e deri tek më seriozet, janë shumë të zakonshme te vajzat e reja dhe te gratë.Zakonisht, këto probleme shëndetësore vijnë si rezultat i baktereve, viruseve, apo edhe tumorit .Mirëpo, fatmirësisht, shkencëtarët së fundmi kanë zbuluar se një bimë është tejet e mirë për përmirësimin e shëndetit vagjinal.

Manteli i Zonjave apo latinisht Alchemilla vulgaris, por gjithashtu njihet si VIRAK, ka veti të përsosura shëndetësore, e veçanërisht në lidhje me shëndetin gjinekologjik.
Sipas Johan Kincora, që merret me bimë, thotë se 30 për qind e problemeve gjinekologjike mund të shmangen vetëm duke konsumuar çajin e Mantelit të Zonjave.Kjo bimë është e pasur me acide organike, flavanoide, tanine, acide salicilike, vitaminë C etj.Duhet cekur që për shkak të përmbajtjes së lartë të tanineve, kjo bimë e ka shijen e hidhët.

Disa nga të mirat që i sjell kjo bimë:
Është bima ideale për të mbetur shtatzënë
Kjo bimë konsiderohet si ilaçi më i mirë natyral për trajtimin e paaftësisë për të mbetur shtatzënë. Kjo për shkak se bima vepron si rregullator natyral i hormoneve, e sidomos atyre që janë të rëndësishme kur përpiqeni të mbetni shtatzënë.

Ndihmon në menopauzë
Bima ofron edhe një sërë të mirash shëndetësore në lidhje me fibroidet, cistat etj. Ajo liron simptomat menstruale dhe menopauzave, si dhe taninet ndikojnë që t’i shmangni dhimbjet e mëdha dhe të rregulloni gjakderdhjen.

Të mira tjera shëndetësore të kësaj bime janë: shkatërrimi i baktereve dhe viruseve, liron dhimbjen e gjakderdhjes, liron dhimbjen e kafshimeve nga insektet, ndalon marramendjen dhe vjelljen, diarrenë.

Poashtu shumë i dobishëm për personat që vuajn nga prostata.

Përdorimi I çajit VIRAK: vendosni një lugë me çaj të kësaj bime në një gotë me ujë të vluar dhe lëreni ashtu për pesë minuta, pastaj kullojeni ëmbëltojeni me mjaltë sipas dëshirës e pijeni. Maksimumi i pini dy çaja të tillë brenda dite.

Për porosi na shkruani në numrat apo inbox:
KS : +38345810492
MK: +38970560207
MK: +38970600534
SR: +381631523152
CH: +41788897081
15.00 €
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🥇🥇NEW RECORD (- 15KG) 🥇🥇
🇽🇰🇽🇰🇽🇰KOSOVA🇽🇰🇽🇰🇽🇰
🔴ÇMENDET MJALTA E DOBESIMIT🔴
#SUKSESI NUK KA KUFI
#MJALTE
#MEDINAPRESHEVE

🎊JE GATI PËR TU DOBËSUAR?

Rënje nga pesha pa receta mjeksore , tërësisht natyrale!
100% #produkt #efektiv
🎋Për një trup të shkëlqyer ju vjen në ndihmë produkti më efikas në terapinë natyrale për dobësim🎋!
🍯Konsumoje mjaltën, humb peshë në mënyrë të shëndetshme, pastroje organizmin, lehtësohu nga kapsllëku !

Shije & Cilesi & Sukses
Kush të kërkon di të të gjej ...🏡
Kush të provon di të të blej... 👌

Përfitimet:
🔴Dobëson me shpejtësi,
🔴Ndihmon organizmin në shkrirjen e dhjamit të tepërt,
🔴Shëron kapsllëkun.
🔴Pastron rrugët urinare,
🔴Nuk ka efekte anësore për organizëm, organizmin e mban të ngopur,
🔴Rregullon punën e veshkave,
🔴Stabilizon tensionin e gjakut,
🔴Bën te mundur largimin e gazrave nga zorrët,
🔴Eliminon ngërçet e muskujve, ngërçet e stomakut, ngërçet e zorreve, ngërçet e mitrës.

Përmbajtja
Është përzierje 9 lloje Bimësh dhe mjaltë
Kopër, kamomil, anison, Rozmarinë, gjethe shqopë, hithra, gjethe mate, trëndafil i egër, sena meki

Mënyra e Përdorimit:
➡️ Mëngjes dhe dark nga një lugë të mesme, të tretet me 150ml ujë të ngrohët 80 gradë celcius dhe të pihet 15 minuta para buke apo një orë e gjysëm pas bukës. Përdorimi duhet të vazhdoj nderi në përmirsimin e plot të gjendjes.

KUJDES:
➡️ Nuk preferohët të përdorët nga gratë shtatëzëna, gjidhënset dhe të sëmurët me kolit

çmimi: 15 euro.

Për porosi na shkruani në inbox apo numrat:
AL: +355682887359
KS: +38345810492
MK: +38970560207
MK: +38970600534
SR: +381631523152
CH: +41788897081
7.00 €
UTHULLA E HUDHRËS SI ILAÇ BOMBË PËR TENSION TË LARTË.DHE SHEQER TË LARTË NË GJAK (500 mililitra)

Çmimi: 7 euro.

Uthulla e hudhrës është shumë e shëndetshme për organizmin e njeriut edhepse e ka aromën e pakëndshme. Lirisht mund të thuhet sepse është një bombë e vërtetë për rregullimin tensionit të lartë dhe sheqerit ne gjak.

Ajo përdoret në mënyra të ndryshme, si në ushqime e sallata, duke e përzier me mjaltë, me sodë bikarbon (sodë buke), por në rast se e përdorni si ilaç dhe uthull atëherë këto janë përfitimet të cilat do i merrni nga hudhra:

✔Rregullon tensionin e gjakut (tensionin e lartë).
✔Rregullin nivelein e sheqerit
✔Infarktin në zemër (duke bërë pastrimin e venave të trupit nga ngjizjet e mpiksjet)
✔Trashjen e fibrave të indeve shtrëngues, si për shembull arteriet, mëlçinë dhe zorrët me sekrecion të brendshëm në sistemin nervor qendror.
✔Përmirëson shikimin.

Përdorimi I uthullës së hudhrës si ilaç :
Një ose dy lugë çaji uthull të përzihen me gjysmë gote ujë dhe pihen në mëngjes, poashtu mundet edhe në mbramje të konsumohet.

Na shkruani për porosi në inbox apo numrat:
AL: +355682887359
KS: +38345810492
25.00 € 35.50 €
-30 %
Skarë me mundësi kombinimi të ndezjes atë me qymyr dhe me plin.
15.00 €
Kremë (Serum) për fytyrë nga Qumshti I Bletës + kremë e natës ANTIRID GRATIS

Përbërësit janë tërësisht të pastër, organik dhe natyral, pa Paraben apo Formaldehide, pa Propilen apo Vajra Mineral, pa ngjyrë artificial dhe shtesa të dëmshme. Kjo do të thotë luftim të procesit të plakjes, luftim të akneve dhe rikthim të lëkurës perfekte e të butë, lëkurë si të bebeve.

Përbërësit të kremës me Qumësht Blete:
Qumësht blete (Royal Jelly), vitamin E, vaj i Jojolbës, ujë, vaj i bajameve (almond oil), vaj i avokardos, SHEA BUTTER , ujë të bajameve (almond water) , glicerinë, vaj esencial të portokallit.

Përbërësit e kremës së natës ANTIRID (kundër rrudhave):
ujë, gel të bimës ALOE VERA ,vitamin E, vitaminë A, vaj kokosi,vaj i bajameve, vaj jojolba, vaji bimës callendulla, elastin, lecitinë, vaj ulliri, mjaltë, DYLL BLETE, panthenol, allantion, vaj lavande, vaj limoni, vaj portokalli.

Përdorimi:
Vendosni një sasi të kremës në fytyrën tuaj pasiqë e keni pastruar dhe tharë fytyrën.Krema ANTIRID eshte kremë e natës.

Sasia e kremës me Qumësht Blete: 50 mL
Sasia e kremës ANTIRID: 15 mL

Per porosi mund te na shkruani ne inbox apo numrat:
KS : +38345810492
SR: +381631523152
13.00 €
RESTOREX shampon 2 fish Për rritje më të shpejtë 550ml .
Ju do të mahniteni me mrekullinë që ua bën flokëve tuaja ky shampon, ne jemi vërtetuar tek klientët tonë dhe e kemi për ju në 5 lloje (variante). Tanimë ajo e cila e ka provu njëher I ka par rezultatet që në fillim të përdorimit. Ua preferojmë të gjitha atyre që kan problem me flokë ta zgjidhin këtë problem duke përdorur shamponin RESTOREX.Shamponi është i dedikuar për vajza.
Për rritje 2 herë më të shpejtë të flokut dhe dobi të tjera,
-I rrit flokë me shpejtësi
-Kundër zbokthit
-Ekstra rezistencë, kundra humbjes së flokëve
-Për flokë të hollë dhe të yndyrshme
-Për flokë të thatë dhe të dëmtuar
-Kujdes i shëndritshëm për flokë normale
Formula PHYTOSTEROL bimor siguron shëndetin e flokëve dhe stimulon zgjatjen e shpejtë të tyre, skalbin e kokës e bënë më të shëndetshëm. Ekstraktet herbale të pasura nga 59 elemente (vitamina dhe minerale) forcojnë flokun dhe e bëjnë më të shëndetshëm.
Përdorimi: Aplikoni në flokë të lagura duke e masazhuar kokën 2-3minuta, Efekti i menjëhershëm
Për Gjdo Info Ma Hollsisht Na Kontaktoni
Në Privat Ose Viber: +386 49 447 594 .
porosit tona i sjellim në adresën tuaj.
12.00 €
#Scar_Serum
-Eleminon shenjat ne fytyrë edhe në trup
shenjat dhe pucrat,
-Eliminon Strijat
shenjat pas operacionit etj.
-Scar Serum-
-Sasia - 30ml
-Gjapë kakao, vitamin e, Vaj mëlcie peshku
Jan zhvilluar dhe përsosur sekretet e formulës së re (Çokollatë), bar natyral
Plagët mund të shkaktohen nga shkatar, përfshirë operacione kirurgjikale, plagosje, djegie,puçrra të fytyrës, shenja, pickimi i insekteve.
Scar Serum bën merkullin për të reduktuar plagët, ofron një përfitim të veçantë në luftën kundër plagëve, puçrrave dhe strijave.
Gjalpi i Kakaos një hidratues i cili mbron lëkurën nga elementet e jashtëm të dëmshëm, është i njohur për largu shenjat dhe plagët
Vitamina E - një antioksidant i fuqishëm që mbron lëkurën kundër efekteve të radikaleve të lira të dëmshme, është e dobishme në reduktimin e plagëve.
Vaj i mëlçisë të peshkaqenit depërton thellë në lëkurë duke eleminu plagët e mdha.
#PËRDORIMI : 3x1 mëngjes, mesdit, mbaramje hidheni në zonat ku keni plagët duke masazhuar dal nga dal ato..
Porosit në numrat e telefonit:
+38649447594 ose privat ne faqe
19.99 €
-Discreet kundër thinjave për Femra dhe Meshkuj

Përfitimet:
- Rikthen ngjyrën e flokëve tuaja (Largon thinjat)
- Vepron me përbërësit natyral të flokut, duke i kthyer thinjave ngjyrën origjinale.
- Parandalon dhe trajton problemet e zbokthit.
- E përshtatshme për çdo nuancë të flokut, si për meshkuj ashtu edhe për femra.

Përdorimi:
-Çdo ditë deri sa të arrijnë ngjyrën tuaj të dëshiruar (përafersisht rreth 2 javë) dhe pastaj pasi e keni rikthyer ngjyren e përdorni një herë ose dy herë në javë për të mbijetuar ngjyrën tuaj të flokëve.
Porosit +38649447594

Sasia: 150ml
Çmimi me porosi 14.99€

Sasia: 250ml
Çmimi i 19.90€
15.00 €
Parfume set përmban:

Perfumed Shower Gel
Perfume Bottle
Mini Perfume Bottle
Perfumed Body Lotion
16.00 €
▪ Make-up kremoz l butë me mbulim të lartë
▪Ofron një rezultat mat lëkurës dhe e mbulon atë për 12 orë.
▪Rrit lagështinë e lëkurës
▪Mikroplgmentët reflektues qetësojnë rrudhat
10060-1 Light Sand
10060-2 Medium Sand
10060-3 Light Caramel
10060-4 Medium Caramel
10060-5 Dark Sand
10060-6 Dark Caramel
38.00 €
Parfum 100% bimor
Parfum i personalizuar dhe i aktores se njohur
Karolina Kurkova
35.00 €
Bler ch
100.00 €
Firmes Loreal Paris dy vite grancion
100.00 €
Firma Loreal paris bler 200 fr e shes 100€
100.00 €
Blini Actavis Promethazine me shurup kollë vjollcë Codeine

Blini Tableta Killer Pain, Nembutal, Seconal, Oxycotin, Di, Valium, Hydrocodone & Ritalin Online.

Emri i Kompanisë: Marek Pharma
EMAIL: (marekpharma1@gmail.com)
numri whatsapp: +1 (608) 620-3565
Faqja e internetit: http: //www.marekpharma.com/
ID wickr: marekpharma1
100.00 €
Cyanide kaliumi si pilula ashtu edhe pluhuri KCN 99,99%

Emri i Kompanisë: Marek Pharma
EMAIL: (marekpharma1@gmail.com)
numri whatsapp: +1 (608) 620-3565
Faqja e internetit: http: //www.marekpharma.com/
ID wickr: marekpharma1
50.00 €
Shes pegullen e re bler ne zvicerr 50€
50.00 €
Remington e blere ne Zvicer e shes 50€
9,500.00 €
Shitën makinerit e perdorura per perpunimin e drurit nga zvicra..
+41 79 621 13 72
Selajdin azemi
100.00 €
Blej Actavis Promethazine me shurup Purple kollë Codeine

Emri i kompanisë: Marek Pharma
EMAIL: (marekpharma1@gmail.com)
numri whatsapp: +1 (608) 620-3565
Faqja e internetit: http: //www.marekpharma.com/

Best Of Actavis Promethazine.
Ne jemi Furnizuesit e Vërtetë me cilësi të lartë ACTAVIS PROMETHAZINE ME CODEINE PURPLE COUGH SYRUP, Phenergan me Promethazine Codeine.

Ne gjithashtu kemi produktet e mëposhtme.
Hydrometh w / c Syrup kollë, Actavis Promethazine me shurup Purple kollë Codeine, shurup Tussionex kollë, shurup Guaifenesin w / c kollë, MGP Promet w / c shurup kollë, Hi-tech Promet w / shurup kollë kode, shishe Correx kollë, Hydro tussin


Emri i kompanisë: Marek Pharma
EMAIL: (marekpharma1@gmail.com)
numri whatsapp: +1 (608) 620-3565
Faqja e internetit: http: //www.marekpharma.com/
200.00 €
Shitet qeni i bardhe , femer , 1 vjec , dhe vetem 1 hera ka ber kelysh eshte rrace e paster vetem 1 qen kemi keshtu qe na shkruani sa me shpejt per ta marre

Shitet per arsye se familja largoher per emigracion ...flm jemi ne shkoder
12.00 €
WE ARE THE STOCKISTS OF ALL LEADING BRANDS OF INDUSTRIAL VALVES.
OUR RANGE OF PRODUCTS ARE AS FOLLOWS:-
1) GATE VALVE
2) GLOBE VALVE
3) SLUICE VALVE
4) SLEEVE VALVE
5) BALL VALVE
6) PLUG VALVE
7) CHECK VALVE
8) ROTARY VALVE
9) BUTTERFLY VALVE
10) FOOT VALVE
11) FLANGES
12) STRAINERS
13) PRESSURE REDUCING VALVE
14) NON RETURNING VALVE
15) PULP VALVE
16) DIAPHRAGM VALVE
17) DISC CHECK VALVE

FOR ANY ENQUIRIES CONTACT US HERE:-

AKBAR HAZRAT
ALIMAN VALVES EMPORIUM
8,CANNING STREET
KOLKATA-700001
WEST BENGAL
Mob:-9836724822,9038767669,9903709093,7003925774.
email:- aliman_valves@rediffmail.com
website:- http://alimanvalvesemporium.page.tl/