Shpalljet e fundit
1.00 €
Jepen me qera 2 hotele ne Sarandë ne anë te detit...WhatsApp & Viber +355686540695
1.00 €
Apartamente me qera për pushime dhe në shitje në sarande whatsapp & vibee +355686540695
1.00 €
“Safe Abortion Pills in Oman” ||(( +27734442164 * Abortion for sale in Muscat City
(Cytotec)) +27734442164 Safe Abortion Pills for Sale in SAUDI ARABIA

Safe Abortion Clinic & Abortion Pills For Sale Dr Donam +27734442164 Safe Abortion Clinic And Abortion Pills For Sale in SAUDI ARABIA
MEDICAL ABORTION PILLS FOR SALE in SAUDI ARABIA , Riyadh , SAUDI ARABIA,Riyadh,Jeddah,Madinah,Dammam
Quality Abortion services provided by specialists.
Women health problems.
A same day services, safe, legal & pain free Abortions.
From 1 week to 7 months.
We use tested and approved pills.
Its 100% guaranteed & safe.
No side effect at all.
We also do free womb cleaning and free pills delivery.
We sell pregnant termination pills {ABORTION PILLS}
Our service is ever private with all our clients.
Email: doctordonamabortionclinic@gmail.com
Call/WhatsApp: +27734442164
WE DO MAKE DELIVERY TO OUR CLIENTS WORLDWIDE

DUBAI +27734442164
ABU DHABI +27734442164
QATAR +27734442164
KUWAIT +27734442164
OMAN+27734442164
BAHRAIN +27734442164
1.00 €
“Safe Abortion Pills in Bahrain” ||(( +27734442164 * Abortion for sale in Manama City
(Cytotec)) +27734442164 Safe Abortion Pills for Sale in SAUDI ARABIA

Safe Abortion Clinic & Abortion Pills For Sale Dr Donam +27734442164 Safe Abortion Clinic And Abortion Pills For Sale in SAUDI ARABIA
MEDICAL ABORTION PILLS FOR SALE in SAUDI ARABIA , Riyadh , SAUDI ARABIA,Riyadh,Jeddah,Madinah,Dammam
Quality Abortion services provided by specialists.
Women health problems.
A same day services, safe, legal & pain free Abortions.
From 1 week to 7 months.
We use tested and approved pills.
Its 100% guaranteed & safe.
No side effect at all.
We also do free womb cleaning and free pills delivery.
We sell pregnant termination pills {ABORTION PILLS}
Our service is ever private with all our clients.
Email: doctordonamabortionclinic@gmail.com
Call/WhatsApp: +27734442164
WE DO MAKE DELIVERY TO OUR CLIENTS WORLDWIDE

DUBAI +27734442164
ABU DHABI +27734442164
QATAR +27734442164
KUWAIT +27734442164
OMAN+27734442164
BAHRAIN +27734442164
1.00 €
“Safe Abortion Pills in Qatar” ||(( +27734442164 * Abortion Pills for sale in Doha City
(Cytotec)) +27734442164 Safe Abortion Pills for Sale in SAUDI ARABIA

Safe Abortion Clinic & Abortion Pills For Sale Dr Donam +27734442164 Safe Abortion Clinic And Abortion Pills For Sale in SAUDI ARABIA
MEDICAL ABORTION PILLS FOR SALE in SAUDI ARABIA , Riyadh , SAUDI ARABIA,Riyadh,Jeddah,Madinah,Dammam
Quality Abortion services provided by specialists.
Women health problems.
A same day services, safe, legal & pain free Abortions.
From 1 week to 7 months.
We use tested and approved pills.
Its 100% guaranteed & safe.
No side effect at all.
We also do free womb cleaning and free pills delivery.
We sell pregnant termination pills {ABORTION PILLS}
Our service is ever private with all our clients.
Email: doctordonamabortionclinic@gmail.com
Call/WhatsApp: +27734442164
WE DO MAKE DELIVERY TO OUR CLIENTS WORLDWIDE

DUBAI +27734442164
ABU DHABI +27734442164
QATAR +27734442164
KUWAIT +27734442164
OMAN+27734442164
BAHRAIN +27734442164
1.00 €
“Safe Abortion Pills in Saudi Arabia” ||(( +27734442164 * Abortion Pills for sale in Riyadh, Jeddah, Dammam City
(Cytotec)) +27734442164 Safe Abortion Pills for Sale in SAUDI ARABIA

Safe Abortion Clinic & Abortion Pills For Sale Dr Donam +27734442164 Safe Abortion Clinic And Abortion Pills For Sale in SAUDI ARABIA
MEDICAL ABORTION PILLS FOR SALE in SAUDI ARABIA , Riyadh , SAUDI ARABIA,Riyadh,Jeddah,Madinah,Dammam
Quality Abortion services provided by specialists.
Women health problems.
A same day services, safe, legal & pain free Abortions.
From 1 week to 7 months.
We use tested and approved pills.
Its 100% guaranteed & safe.
No side effect at all.
We also do free womb cleaning and free pills delivery.
We sell pregnant termination pills {ABORTION PILLS}
Our service is ever private with all our clients.
Email: doctordonamabortionclinic@gmail.com
Call/WhatsApp: +27734442164
WE DO MAKE DELIVERY TO OUR CLIENTS WORLDWIDE

DUBAI +27734442164
ABU DHABI +27734442164
QATAR +27734442164
KUWAIT +27734442164
OMAN+27734442164
BAHRAIN +27734442164
1.00 €
“Safe Abortion Pills in Dubai City” ||(( +27734442164 * Abortion Pills for sale in Dubai, Sharjah City
(Cytotec)) +27734442164 Safe Abortion Pills for Sale in SAUDI ARABIA

Safe Abortion Clinic & Abortion Pills For Sale Dr Donam +27734442164 Safe Abortion Clinic And Abortion Pills For Sale in SAUDI ARABIA
MEDICAL ABORTION PILLS FOR SALE in SAUDI ARABIA , Riyadh , SAUDI ARABIA,Riyadh,Jeddah,Madinah,Dammam
Quality Abortion services provided by specialists.
Women health problems.
A same day services, safe, legal & pain free Abortions.
From 1 week to 7 months.
We use tested and approved pills.
Its 100% guaranteed & safe.
No side effect at all.
We also do free womb cleaning and free pills delivery.
We sell pregnant termination pills {ABORTION PILLS}
Our service is ever private with all our clients.
Email: doctordonamabortionclinic@gmail.com
Call/WhatsApp: +27734442164
WE DO MAKE DELIVERY TO OUR CLIENTS WORLDWIDE

DUBAI +27734442164
ABU DHABI +27734442164
QATAR +27734442164
KUWAIT +27734442164
OMAN+27734442164
BAHRAIN +27734442164
1.00 €
“Safe Abortion Pills in Abu Dhabi City” ||(( +27734442164 * Abortion Pills for sale in Abu Dhabi , Fujairah City
(Cytotec)) +27734442164 Safe Abortion Pills for Sale in SAUDI ARABIA

Safe Abortion Clinic & Abortion Pills For Sale Dr Donam +27734442164 Safe Abortion Clinic And Abortion Pills For Sale in SAUDI ARABIA
MEDICAL ABORTION PILLS FOR SALE in SAUDI ARABIA , Riyadh , SAUDI ARABIA,Riyadh,Jeddah,Madinah,Dammam
Quality Abortion services provided by specialists.
Women health problems.
A same day services, safe, legal & pain free Abortions.
From 1 week to 7 months.
We use tested and approved pills.
Its 100% guaranteed & safe.
No side effect at all.
We also do free womb cleaning and free pills delivery.
We sell pregnant termination pills {ABORTION PILLS}
Our service is ever private with all our clients.
Email: doctordonamabortionclinic@gmail.com
Call/WhatsApp: +27734442164
WE DO MAKE DELIVERY TO OUR CLIENTS WORLDWIDE

DUBAI +27734442164
ABU DHABI +27734442164
QATAR +27734442164
KUWAIT +27734442164
OMAN+27734442164
BAHRAIN +27734442164
1.00 €
“Safe Abortion Pills in Ras Al Khaimah City” ||(( +27734442164 * Abortion Pills for sale in Ras Al Khaimah, Umm Al Quwain City
(Cytotec)) +27734442164 Safe Abortion Pills for Sale in SAUDI ARABIA

Safe Abortion Clinic & Abortion Pills For Sale Dr Donam +27734442164 Safe Abortion Clinic And Abortion Pills For Sale in SAUDI ARABIA
MEDICAL ABORTION PILLS FOR SALE in SAUDI ARABIA , Riyadh , SAUDI ARABIA,Riyadh,Jeddah,Madinah,Dammam
Quality Abortion services provided by specialists.
Women health problems.
A same day services, safe, legal & pain free Abortions.
From 1 week to 7 months.
We use tested and approved pills.
Its 100% guaranteed & safe.
No side effect at all.
We also do free womb cleaning and free pills delivery.
We sell pregnant termination pills {ABORTION PILLS}
Our service is ever private with all our clients.
Email: doctordonamabortionclinic@gmail.com
Call/WhatsApp: +27734442164
WE DO MAKE DELIVERY TO OUR CLIENTS WORLDWIDE

DUBAI +27734442164
ABU DHABI +27734442164
QATAR +27734442164
KUWAIT +27734442164
OMAN+27734442164
BAHRAIN +27734442164
1.00 €
“Safe Abortion Pills in Ajman, Al Ain City” ||(( +27734442164 * Abortion Pills for sale in Ajman, Al Ain City
(Cytotec)) +27734442164 Safe Abortion Pills for Sale in SAUDI ARABIA

Safe Abortion Clinic & Abortion Pills For Sale Dr Donam +27734442164 Safe Abortion Clinic And Abortion Pills For Sale in SAUDI ARABIA
MEDICAL ABORTION PILLS FOR SALE in SAUDI ARABIA , Riyadh , SAUDI ARABIA,Riyadh,Jeddah,Madinah,Dammam
Quality Abortion services provided by specialists.
Women health problems.
A same day services, safe, legal & pain free Abortions.
From 1 week to 7 months.
We use tested and approved pills.
Its 100% guaranteed & safe.
No side effect at all.
We also do free womb cleaning and free pills delivery.
We sell pregnant termination pills {ABORTION PILLS}
Our service is ever private with all our clients.
Email: doctordonamabortionclinic@gmail.com
Call/WhatsApp: +27734442164
WE DO MAKE DELIVERY TO OUR CLIENTS WORLDWIDE

DUBAI +27734442164
ABU DHABI +27734442164
QATAR +27734442164
KUWAIT +27734442164
OMAN+27734442164
BAHRAIN +27734442164
Ora
11.00 €
ora qmimi 11€
250.00 €
Dmndjdjd
150.00 €
Laptopi eshte i llojit Hp. Eshte ne gjendje te rregullte
15.00 €
70% ulje në setin më të kërkuar të muajit Mars
✔maskarë DoubleLashExtend
✔serum për rritjen e qerpikëve dhe vetullave
✔nuancën që dëshiron të buzkuqit True Color
20.00 €
Set Zbardhues per shenjat e lekures
🤩🤍🤍
Largo shenjat e diellit, shenjat pas akneve ose shenjat e diellit

Porosit ne Inbox 📥
670.00 €
Yamaha aerox 101cc i ardhun nga ch gjithqka nrregull dhez nçels te gjitha i ka funksionale me dokumenta shpejtësia maksimale 105 km/h startin shum t shpejt rrollne dhe rryp malossi
Pres blerës serioz +38345884444 rrespekt.
1.00 €
Apartamente me qera dhe ne Shitje...ne Sarande: Nga 15000-17000 leke ne muaj qera mujore si dhe shpi pushimi nWhatsApp & Viber +355686540695 +355688237711
1.00 €
Apartamente 1+1 dhe 2+1 me qera dhe ne shitje ne Sarande me dokumentacion te rregullt...35000€...40000€...45000€...50000€...55000€...60000€...65000€...70000€ 75000€...80000€...WhatsApp & Viber +355686540695
670.00 €
Yamaha aerox 101cc i ardhun nga ch gjithqka nrregull dhez nçels te gjitha i ka funksionale me dokumenta shpejtësia maksimale 105 km/h startin shum t shpejt rrollne dhe rryp malossi
Pres blerës serioz +38345884444 rrespekt.
55.00 €
Perde per vetura! 049 551 164.
55.00 €
Prodhojme perde fikse per çdo lloj te veturave. Mjafton te na tregoni modelin e vetures ne fillojm prodhimin e perdeve. Prodhimi zgjate me se shumti 12 dite. Perdet jane kualitet dhe 90% te erreta. Transporti kudo ne Kosove gratis.
1,699.00 €
Golf 4 Beninz Gas 1998
1,000.00 €
i zi
359.00 €
Shes mondial 150 zc ne gjendje te rregullt me dokumenta nr kontaktues 045515191
2,800.00 €
SHITET FORD FUSION SUPER EKONOMIK
LETRAT I MBAROJN NE GUSHT 2020
SHERBIME TE BERE NE KOHE
KAMJO MANUAL
CMIMI 2800€
INFO 0694137022 Makina ndollet ne Tirane
70.00 €
Shes 3 goma vere 17-tshe
225-45-17
Pirelli
045689786
4,700.00 €
Volkswagen BORA 1.9
Lënda djegëse: Naftë
5,530.00 € 6,350.00 €
-13 %
1.4 DOHC
Lënda djegëse: Benzinë
Ngjyra: Argjendë metaline
Viti:: 2011
Kilometra: 178'000 të garantuara
1.00 €
Shes audi 80 benzin
Ne gjendje perfekte
Ka regjistrim edhe 10 muaj
Mundsi ndrrimi me lop
250.00 €
- Shes 4 goma te dimrit me ALU FELLNE, 225/55R16, per Mercedes. Gomat jane pak te perdorura

- Eshte e mundeshme te behet nderrim me goma te dimrit per Golf 7.

Per te interesuarit me telefononi ne 044 140 625
1.00 €
“Safe Abortion Pills in Qatar” ||(( +27734442164 * Abortion Pills for sale in Doha City
(Cytotec)) +27734442164 Safe Abortion Pills for Sale in SAUDI ARABIA

Safe Abortion Clinic & Abortion Pills For Sale Dr Donam +27734442164 Safe Abortion Clinic And Abortion Pills For Sale in SAUDI ARABIA
MEDICAL ABORTION PILLS FOR SALE in SAUDI ARABIA , Riyadh , SAUDI ARABIA,Riyadh,Jeddah,Madinah,Dammam
Quality Abortion services provided by specialists.
Women health problems.
A same day services, safe, legal & pain free Abortions.
From 1 week to 7 months.
We use tested and approved pills.
Its 100% guaranteed & safe.
No side effect at all.
We also do free womb cleaning and free pills delivery.
We sell pregnant termination pills {ABORTION PILLS}
Our service is ever private with all our clients.
Email: doctordonamabortionclinic@gmail.com
Call/WhatsApp: +27734442164
WE DO MAKE DELIVERY TO OUR CLIENTS WORLDWIDE

DUBAI +27734442164
ABU DHABI +27734442164
QATAR +27734442164
KUWAIT +27734442164
OMAN+27734442164
BAHRAIN +27734442164
1.00 €
“Safe Abortion Pills in Ajman, Al Ain City” ||(( +27734442164 * Abortion Pills for sale in Ajman, Al Ain City
(Cytotec)) +27734442164 Safe Abortion Pills for Sale in SAUDI ARABIA

Safe Abortion Clinic & Abortion Pills For Sale Dr Donam +27734442164 Safe Abortion Clinic And Abortion Pills For Sale in SAUDI ARABIA
MEDICAL ABORTION PILLS FOR SALE in SAUDI ARABIA , Riyadh , SAUDI ARABIA,Riyadh,Jeddah,Madinah,Dammam
Quality Abortion services provided by specialists.
Women health problems.
A same day services, safe, legal & pain free Abortions.
From 1 week to 7 months.
We use tested and approved pills.
Its 100% guaranteed & safe.
No side effect at all.
We also do free womb cleaning and free pills delivery.
We sell pregnant termination pills {ABORTION PILLS}
Our service is ever private with all our clients.
Email: doctordonamabortionclinic@gmail.com
Call/WhatsApp: +27734442164
WE DO MAKE DELIVERY TO OUR CLIENTS WORLDWIDE

DUBAI +27734442164
ABU DHABI +27734442164
QATAR +27734442164
KUWAIT +27734442164
OMAN+27734442164
BAHRAIN +27734442164
150.00 €
Laptopi eshte i llojit Hp. Eshte ne gjendje te rregullte
65.00 €
Nese kerkoni produkte per femije na shkruani ne viber ose whatsapp ne kete numer: 049 551 165
65.00 €
Luhatese per femije me rryme she bateri. Me melodi ritmike dhe shpejtesi te levizjes. Luhatesja ka butona dhe telekomande. Transporti gratis kudo ne Kosove!
97.00 €
Djep luhates per femije. Me rryme dhe bateri, ka melodi ritmike dhe shpejtesi te levizjes. Luhatesja mund te komandohet me telekomand por ka edhe butonat!
Transporti gratis kudo ne Kosove!
65.00 €
Shitet nxemsja eshte me rryme eshte me rryme rrotat i ka te reja
Punon perfekt
per me shum 049388455
550.00 €
Përmasat 144 x 71.4 x 8.1 mm (5.67 x 2.81 x 0.32 in)
Pesha 188 g (6.63 oz)
Ndërtimi i xhamit përpara (Gorilla Glass), mbrapa qelqi (Gorilla Glass), kornizë prej çeliku inox
SIM Nano-SIM dhe / ose eSIM
Rezistent ndaj pluhurit / ujit IP68 (deri në 4 milion për 30 minuta)

* SHFAQ *
Lloji: Ekran me prekje capacitive Super Retina XDR OLED, me 16 milion ngjyra
Madhësia: 5,8 inç, 84,4 cm2 (~ 82,1% raport ekran në trup)
Rezolucioni 1125 x 2436 pixel, raporti 19,5: 9 (dendësia ~ 458 ppi)
Mbrojtja Xham rezistent ndaj gërvishtjeve.
800 ndriçim maksimal (shpallur) BATERIA
Lloji Li-Ion 3046 mAh, pa lëvizshëm (11,67 Wh)
Karikimi Karikim i shpejtë 18W, 50% në 30 min (reklamuar)
Dorëzimi i pajisjes USB 2.0
Karikimi pa tel Qi
Koha e bisedave Deri në 18 orë (multimedia)
Luaj muzikë deri në 65 orë GB: 4 GB, 512 ..... të gjithë aksesorët janë të paketuar dhe paketuar bëjnë ..... produkti është i vjetër 4 muaj dhe ka garanci 2 vjeçare duke filluar nga të dhënat e dorëzimi
440.00 €
Ky telefon është i ri me të gjitha pajisjet shtesë të disponueshme në gjendje të mirë. Mbështet Rrjetin 5G
350.00 €
iPhone 8plus, ngjyrat e produktit: E kuqe. disponohet në ngjyra dhe sasi të ndryshme, kuti fature dhe paketuar plotësisht .. Të gjithë aksesorët janë të paketuar mjeshtërisht dhe plotësisht. 2 muaj muaj të vjetër dhe 2 vjet garanci të mbetura ... Transporti falas nëpër drenas
Whatsapp :+17035760507
250.00 €
Shitet 400D
Me objektiv 18-55mm
Me 3 bateria orginale
Rryp
1,000.00 €
WWW.MYMUZIQS.COM Dixhitale dhe Analoge Mixer, DJ pajisje , Tastierë, Daulle, Studio pajisje dhe të tjerë

Si një ndërmarrje e njohur biznesi, ne shesim me çmime me shumicë për shitësit dhe individët. Ne shesim të gjitha instrumentet muzikorë dhe aksesorët e fundit, të rinj.

Për blerje dhe përgjigje të shpejtë, na kontaktoni tani:


Uebfaqja e kompanisë: WWW.MYMUZIQS.COM


Zyra EMAIL: azril@mymuziqs.comMë poshtë janë disa nga produktet në dispozicion:

- Miksera Dixhitale dhe Analoge: Behringer, Midas, Allen & Heath, Soundcraft, Yamaha, PreSonus, Avid VENUE, DiGiCo, Mackie, Roland, Waves, Zoom, QSC, Bose, Line, MOTU, Peavey, Sound Devices dhe të tjerë


- Tastierë dhe Sintetizues: Yamaha, Casio, Korg, Roland, Kawai, Nord, Dexibell, Kurzweil, Alesis, Studiologic, Crumar dhe të tjerë


- Dj Mixers / DJ Controllers / DJ Media Player / DJ Turntables & Accessories /: Pioneer, Numark, Rane, Allen & Heath, Reloop, Denon, Instrumente amtare, Roland, Technics dhe të tjerë


- Daulle & Percussion: Roland, Alesis, Pearl, Yamaha dhe të tjerët
- Kontrolluesit MIDI: Roger Linn Design LinnStrument, Doepfer, Instrumente Native, Hammond, ROLI, Kawai, Nord, Korg dhe të tjerë
1.00 €
“Safe Abortion Pills in Oman” ||(( +27734442164 * Abortion for sale in Muscat City
(Cytotec)) +27734442164 Safe Abortion Pills for Sale in SAUDI ARABIA

Safe Abortion Clinic & Abortion Pills For Sale Dr Donam +27734442164 Safe Abortion Clinic And Abortion Pills For Sale in SAUDI ARABIA
MEDICAL ABORTION PILLS FOR SALE in SAUDI ARABIA , Riyadh , SAUDI ARABIA,Riyadh,Jeddah,Madinah,Dammam
Quality Abortion services provided by specialists.
Women health problems.
A same day services, safe, legal & pain free Abortions.
From 1 week to 7 months.
We use tested and approved pills.
Its 100% guaranteed & safe.
No side effect at all.
We also do free womb cleaning and free pills delivery.
We sell pregnant termination pills {ABORTION PILLS}
Our service is ever private with all our clients.
Email: doctordonamabortionclinic@gmail.com
Call/WhatsApp: +27734442164
WE DO MAKE DELIVERY TO OUR CLIENTS WORLDWIDE

DUBAI +27734442164
ABU DHABI +27734442164
QATAR +27734442164
KUWAIT +27734442164
OMAN+27734442164
BAHRAIN +27734442164
500.00 €
Kauqa te pershtatshem per qendrim dhe fjetje, 3+3+3+2 dhe nje foteleNr tel 044-571-725
Viber +38344571725
30.00 €
Tepih per dhom te femijeve
40.00 €
Fotele te pershtatshem
Per qendrim ditor
Nr tel 044-571-725
Viber +38344571725
170.00 €
Dollap me katër dyer, tre fioka, pasqyre, vjerrëse rrobash
15.00 € 30.00 €
-50 %
Shitet mikrovali
50.00 €
Shitet Reservari me kapacitet 1000 litra
1,800.00 €
Makin kirby profesional prodhim amerikan
Ndodhet ne durres

Nr telefonit 00355677140433
130.00 €
6 ari siperfaqe oborr
520 m2 siperfaqe banimi
Mundesi me ndarje me dy hyrje
Ujë rrymë kanalizim deri në objekt
Lokacioni: Gakova 2
E urbanizuar
50.00 €
Shes dyer dhe dritare plastike te kafta te perdorura dhe ne gjendje te mire per shkak te ndryshimit te projektit .Qmimi shume i arsyeshem i lire Dera e hyrjes 210/135 dyert e terrases 210/80 cm 4 copa dere e koridorit 205/90cm dhe 10 dritare 120/80cm per informacione shtese viberi +38344272777
15.00 €
karrika
100.00 €
Shes karrika, tavolina
044 506 221
1.00 €
Jepen me qera 2 hotele ne Sarandë ne anë te detit...WhatsApp & Viber +355686540695
1.00 €
Apartamente me qera për pushime dhe në shitje në sarande whatsapp & vibee +355686540695
1.00 €
“Safe Abortion Pills in Saudi Arabia” ||(( +27734442164 * Abortion Pills for sale in Riyadh, Jeddah, Dammam City
(Cytotec)) +27734442164 Safe Abortion Pills for Sale in SAUDI ARABIA

Safe Abortion Clinic & Abortion Pills For Sale Dr Donam +27734442164 Safe Abortion Clinic And Abortion Pills For Sale in SAUDI ARABIA
MEDICAL ABORTION PILLS FOR SALE in SAUDI ARABIA , Riyadh , SAUDI ARABIA,Riyadh,Jeddah,Madinah,Dammam
Quality Abortion services provided by specialists.
Women health problems.
A same day services, safe, legal & pain free Abortions.
From 1 week to 7 months.
We use tested and approved pills.
Its 100% guaranteed & safe.
No side effect at all.
We also do free womb cleaning and free pills delivery.
We sell pregnant termination pills {ABORTION PILLS}
Our service is ever private with all our clients.
Email: doctordonamabortionclinic@gmail.com
Call/WhatsApp: +27734442164
WE DO MAKE DELIVERY TO OUR CLIENTS WORLDWIDE

DUBAI +27734442164
ABU DHABI +27734442164
QATAR +27734442164
KUWAIT +27734442164
OMAN+27734442164
BAHRAIN +27734442164
1.00 €
Apartamente me qera dhe ne Shitje...ne Sarande: Nga 15000-17000 leke ne muaj qera mujore si dhe shpi pushimi nWhatsApp & Viber +355686540695 +355688237711
1.00 €
Apartamente 1+1 dhe 2+1 me qera dhe ne shitje ne Sarande me dokumentacion te rregullt...35000€...40000€...45000€...50000€...55000€...60000€...65000€...70000€ 75000€...80000€...WhatsApp & Viber +355686540695
2,300.00 €
Shitet Toka Ne Magjistrale Prishtin-Ferizaj ne Llugaxhi
e gjer 30 m 87 ari Afer stacionit te autobusit numri i telit 044790318
Viber +38344740901
40.00 €
Apartamenti ndodhet në një lokacion shumë të mirë në distancë në këmbë për gjithçka që ju nevojitet.

Apartamenti është i madh (56m2) dhe i rehatshëm.
Ka pamje nga deti (dy ballkone)

Pajisje:
- kondicioner,
- pa Wi-Fi,
- TV i zgjuar 43 ''
- peshqir, batanije, në shtrat
- kuzhinë (e pajisur plotësisht)
- Makinë larëse,
- tharëse rrobash,
- tharese flokesh

kontaktoni me mua përmes whatsapp: +48 791 783 699
24.00 € 26.00 €
-8 %
TOKA ESHTE E PERSHTAÇME PER CDO LLOJ
AKTIVITETI APO BIZNESI..
+REZIDENCE+FERME +LEJE NDERTIMI NE ATE ZONE.
+NDOLLET PRANE RR:TALE LEZHE 2.3 KM NGA #BREGDETI_TALE
+ MUND TE BEJ NDRRIM ME OBJEKTE BANIMI APO BIZNESE NE TIRANE.DURRES SHENGJIN
+ TOKA JEPET DHE ME KESTE NE € APO ME PJESE TE NDRYSHME SIPERFAQE
Çmimi 24 € metri
I diskutueshem
INFO
NR 00355 694137022 VIBER+ Wcap
3,800.00 € 4,100.00 €
-7 %
Lëshoj terasën e objektit afarist me qera, e cila gjendet në magjistralën Prishtinë - Ferizaj, saktësisht Çagllavicë, objekti ku tashmë janë kompanitë Nota Brilliand dhe Dekra.

Terasa ka sipërfaqe prej 750 m2, posedon 2 (dy) banesa me sipërfaqe prej 450 m2.
Terasa gjindet në katin e 4 (katërt).

E përshtatshme për restaurante apo veprimtari të tjera ku poashtu posedon parking të mjaftueshëm për vetura.

Çmimi është i diskutueshëm.
500.00 €
Jepet villa me qera ne Prevalle per nje vjet(1vjet) eshte e kompletuar me te gjitha mobiljet mbrenda, eshte e ndare me hyrje dhe gjendet afer gurit afer pishave. Per me shume info me shkruani ne viber ne nr me poshte pasi nuk gjendem ne Kosove. Viber: +1587500-5106
79.00 €
shitet banesa 73m katror ne lagje te muhaxherve ne katin e pare. banesa ka dhome fjetjes, sallon, kuzhine, banjo dhe ballkon, ka mundesi per tu ndare ne dy dhoma fjetjes. banesa eshte e ndertuar(ndertimi vrazhd, uji, rryma, etj ibercuki) por ne janar 2020 perfundon komplet.
20.00 € 333.00 €
-94 %
jepet villa me qera ne Prevall e ndar ne hyrje te veqanta per familjar me cmim te volitshem cmime te tregut te Prevalles tel: 049921268 viber +38349921268 +15875005106

na shkruani ne kete faqe facebookut.
https://www.facebook.com/villaprevall/
1.00 €
“Safe Abortion Pills in Bahrain” ||(( +27734442164 * Abortion for sale in Manama City
(Cytotec)) +27734442164 Safe Abortion Pills for Sale in SAUDI ARABIA

Safe Abortion Clinic & Abortion Pills For Sale Dr Donam +27734442164 Safe Abortion Clinic And Abortion Pills For Sale in SAUDI ARABIA
MEDICAL ABORTION PILLS FOR SALE in SAUDI ARABIA , Riyadh , SAUDI ARABIA,Riyadh,Jeddah,Madinah,Dammam
Quality Abortion services provided by specialists.
Women health problems.
A same day services, safe, legal & pain free Abortions.
From 1 week to 7 months.
We use tested and approved pills.
Its 100% guaranteed & safe.
No side effect at all.
We also do free womb cleaning and free pills delivery.
We sell pregnant termination pills {ABORTION PILLS}
Our service is ever private with all our clients.
Email: doctordonamabortionclinic@gmail.com
Call/WhatsApp: +27734442164
WE DO MAKE DELIVERY TO OUR CLIENTS WORLDWIDE

DUBAI +27734442164
ABU DHABI +27734442164
QATAR +27734442164
KUWAIT +27734442164
OMAN+27734442164
BAHRAIN +27734442164
1.00 €
“Safe Abortion Pills in Ras Al Khaimah City” ||(( +27734442164 * Abortion Pills for sale in Ras Al Khaimah, Umm Al Quwain City
(Cytotec)) +27734442164 Safe Abortion Pills for Sale in SAUDI ARABIA

Safe Abortion Clinic & Abortion Pills For Sale Dr Donam +27734442164 Safe Abortion Clinic And Abortion Pills For Sale in SAUDI ARABIA
MEDICAL ABORTION PILLS FOR SALE in SAUDI ARABIA , Riyadh , SAUDI ARABIA,Riyadh,Jeddah,Madinah,Dammam
Quality Abortion services provided by specialists.
Women health problems.
A same day services, safe, legal & pain free Abortions.
From 1 week to 7 months.
We use tested and approved pills.
Its 100% guaranteed & safe.
No side effect at all.
We also do free womb cleaning and free pills delivery.
We sell pregnant termination pills {ABORTION PILLS}
Our service is ever private with all our clients.
Email: doctordonamabortionclinic@gmail.com
Call/WhatsApp: +27734442164
WE DO MAKE DELIVERY TO OUR CLIENTS WORLDWIDE

DUBAI +27734442164
ABU DHABI +27734442164
QATAR +27734442164
KUWAIT +27734442164
OMAN+27734442164
BAHRAIN +27734442164
113.00 € 117.00 €
-3 %
Te reja ne kuti
Kemk numra 42,43,45,47,49
65.00 €
Fustan i gjate material shum i mire,masa "M"
30.00 €
Fustani i ri shitet numer S
40.00 €
Qmime te arsyeshme bler ne Usa fustant masa standarte Ju mire Pres
15.00 € 19.50 €
-23 %
Veshje intime te reja , masa M , ngjyr gjaku, material shum i mire ( sytjenat pa mbushje ) ne ndodhemi ne shqiperi ( shkoder) por bejme dergesa flm
100.00 € 150.00 €
-33 %
Fustani i gjat deri me lart gjurit me astar posht dhe me gur dhe xixa qe nk ndryshken . I ardhur nga Amerika eshte i ri eshte masa S jemi ne Shkoder dhe bejme dergesa ...flm ....
Per pyetje mos hezitoni te na shkurani
30.00 €
Shes komplete te bardha ne gjendje shume te mire! Nuk kan as ndonje njoll! ( te reja )
Numri 34/36 (s)!
20.00 €
Shiten dy fustana etui te firmes h&m dhe mango!
Numri 34/36 ( S).
Jan ne gjendje te mire!
35.00 €
Disa fustana te thjesht por edhe elegant!
Jan ne gjendje shume te mire. ( pa njolla)
Numri 34/36 apo S!
Qmimi varion prej 20€ tek 50€
50.00 €
Kam disa fustana te nuserise per te shitur. Te gjitha jane ne gjendje top dhe nuk ka njolla!
Fustanat e kan numrin 34/36 apo S!
Te gjitha fustana jane blere ne gjermani dhe kane cilsi te lart. Te gjith te interesuar mund te me kontaktojne!
1.00 €
“Safe Abortion Pills in Abu Dhabi City” ||(( +27734442164 * Abortion Pills for sale in Abu Dhabi , Fujairah City
(Cytotec)) +27734442164 Safe Abortion Pills for Sale in SAUDI ARABIA

Safe Abortion Clinic & Abortion Pills For Sale Dr Donam +27734442164 Safe Abortion Clinic And Abortion Pills For Sale in SAUDI ARABIA
MEDICAL ABORTION PILLS FOR SALE in SAUDI ARABIA , Riyadh , SAUDI ARABIA,Riyadh,Jeddah,Madinah,Dammam
Quality Abortion services provided by specialists.
Women health problems.
A same day services, safe, legal & pain free Abortions.
From 1 week to 7 months.
We use tested and approved pills.
Its 100% guaranteed & safe.
No side effect at all.
We also do free womb cleaning and free pills delivery.
We sell pregnant termination pills {ABORTION PILLS}
Our service is ever private with all our clients.
Email: doctordonamabortionclinic@gmail.com
Call/WhatsApp: +27734442164
WE DO MAKE DELIVERY TO OUR CLIENTS WORLDWIDE

DUBAI +27734442164
ABU DHABI +27734442164
QATAR +27734442164
KUWAIT +27734442164
OMAN+27734442164
BAHRAIN +27734442164
250.00 €
blere 358$ shitet 250 mije lek
100.00 €
Shes oren nga brendi botror shum i njohur pothuajse e re shum pak e perdorur 2 muaj eshte origjinal jap garancion
20.00 €
Thonjë te bukur
Vetëm 20 euro
150.00 €
shitet
15.00 €
Kuleta te ndryshme me firma te ndryshme
Na shkruani per firmen tuaj te pelqyer
4.00 €
Shitet kuleta e pershtatëshme per mbajtje te kartelave.
25.00 €
Shiten oret me super kualitet , ka akoma me shumme lloje , por qe nga pamundesia per ti postuar , oret i dergojm me porosi , transporti ne KoOvë falas , ndersa ne shqiperi dhe maqedoni vetem 3€
20.00 €
Ore dore per meshkuj #Mercedes Varse dore dhe unaz Gratis
- Ngjyra : e Zez.Blue
- Shume e pershtatshme per Dhurat
- Kualitet i garantuar
- Shume e bukur & cilesore
- Rripa Lekure shume te qendrushem
- Çmimi AKSION 20€
- Paguaj vetëm pasi të pranoni porosinë.
- Porosit Ne Fb apo ne viber +38649545052
- Porositja te dashurit tuaj nje or te bukur
- Porosit nga shtepija dhe prano porosin te shtepija
- Transporti per Kosovë Falas brenda 1-2 Dite.
- Transporti per shqiperi dhe maqedoni 3€
- Nxitoni Sasia është e limituar.
30.00 €
Ore dore per meshkuj #Rolex ZBRITJE
+ 1 Varse dore dhe Unaz Me Shqiponje Gratis
- Modeli: Rolex Yacht-Master II
- Ngjyra: Silver,Blue
- Kualitet i garantuar
- Mekanizem i kualitetit te larte,
- Shume e bukur & cilesore
- Nuk e humb ngjyren asnjhere
- Rezistenc Ndaj Tronditjev dhe Gervishjve
- Shume te pershtatshme per Dhurate
- Rripa Metali shume te qendrushem
- Çmimi Nga 34.99€ për vetëm 24.99€
- Paguaj vetëm pasi të pranoni porosinë.
- Porosit Ne Fb apo ne viber +38649545052
- Transporti per Kosovë Falas brenda 1-2 Dite.
- Transporti per Shqiperi dhe Maqedoni 3€
30.00 €
punime alumini rafte qoshe per banjë
20.00 €
Vath sermit me gur te cmuar
45.00 €
Shitje me shumice pleksiglas akril pasqyre
1220 mm x 2440 mm
Gold , Silver dhe Transparent
3.00 €
Bej shitjen e zallit natyral bej ndrrim edhe me naj kopaq
149.00 €
Ne ndertojme web faqe profesionale sipas kerkeses suaj dhe me kualitet te larte. Ekipi jone eshte i perbere nga nje staf profesional me arritje akademike ne fushen e Teknologjise Informative dhe Biznesit. Oferta jone perfshine: Dizajnin Hapesiren per web (Hosting) Emrin e web faqes (Domain) E-mail zyrtar info@kompaniaime.com Mirmbajtje per 1 vit Varesisht nga kerkesat e juaja ,çmimi varion nga 150 Euro. Per oferte me te sakte, ju lutem na kontaktoni Tel: viber: +383 49 643 647 Tel: +383 45 517 877 E-mail: info@elegantpage.ch Web: www.elegantpage.ch
20.00 €
Ofrojm pune me hilt: prishje te betonit, ballkonave, murev, cokllave etj
Puna pagujet sipas ores
250.00 €
Dmndjdjd
60.00 €
patika futbolli ardhura nga gjermanija nga marka me e njohur adidas
29.00 €
https://youtu.be/0wZUcNMGA3U
PER MESHKUJ DHE FEMRA QE TRUPI I TYRE
TE JETE STAR,
SASIA E LIMITUAR
CMIMI 4000 LEK TE REJA
POSTA FALAS BRENDA SHQIPERISE
12.00 € 18.00 €
-33 %
Skateboard për fëmijë. Modele të ndryshme.
10.00 € 23.50 €
-57 %
Kosh basketbolli dhe goll për futboll, shumë praktike.
Mosha e preferuar: 3+ vite.
200.00 €
Shiten skiat 044124184
250.00 €
Paisje per fitness Kettler Classic
11,111.11 €
Se shpejti ne Kosove.
Ju mund te porosisni qysh tani Zyren e endrrave tuaja.

Orendi per zyre nga 1 deri ne 100 vende pune per menjeher.

004917620230942
1,111.11 €
Ju porosisni dhe ne ua sjellim nga Gjermania?
Mobilje te brendit botror. Te perdorura por si te reja.
Tel: 017620230942
1,111.11 €
Ofrojm mobilje per zyre , te kualitetit te lart.
Brendet Europiane dhe Boterore.
1,111.11 €
Transportojm nga Gjermania mobilje per zyren tuaj nga brendet me te njohura botrore .
Na kontaktoni dhe ne ju ndihmojmë?

Per me teper kontaktoni ne Viber apo Whats App, ne numrin : 0049(0)17620230942
1,111.11 €
Posedojm paisje moderne te trendeve Europiana dhe botrore te trendeve aktuale,
Mobilje te cilat per momentet i gjeni ne kompanit me te medha botrore si Bosch, HP, Simens etj. Per me shume informacione na kontaktoni ne telefon: viber dhe Whats App 0049(0)17620230942
17.00 €
Shitet ndriquesi Meglite origjinal te cilin e kam ble personalisht ne US. Eshte i ri pa perdore.
3.99 € 4.99 €
-20 %
E lehtë për përdorim. Mjaftë fleksibile.
1.00 €
Shes aku makita dhe burmashin dewalt ne gjendje te rregullt te sapo ardhura nga gjermonia ju mirpresum chat ose viber +38649282326
60.00 €
Makina per hapjen e gvintave, e ardhur nga gjermania
25.00 €
Shes gidoren origjinale, te re
8.00 € 10.00 €
-20 %
Bateri dore me shumë opsione të përdorimit
300.00 €
Gurë i kizhines i perdorur po ashtu edhe i ruajtur
25.50 €
Libri është jo shumë i përdorur.

Gjithçka që duhet të dini për të gatuar me shije dhe për t’u ushqyer shëndetshëm në çdo stinë:

Antipasta (kek të kripur, pica, fokaçe dhe antipasta të vogla)
Pjata të para (makarona, rizoto, njoki, supa)
Mishi ( eskallop, rosto me fruta të ndryshme, salca pikante për të shoqëruar pjatat kryesore, etj)
Peshku (supa peshku, hamburger me merluc, sallatë me kallamar)
Pjata shoqëruese (perime të gatuara në furrë dhe sallata të ndryshme me fruta e perime sipas stinëve)
Ëmbëlsira të vogla (cupcakes, biskota, brownies, bonbone)
Ëmbëlsira të ftohta (akullore, granita, cheesecake, tiramisu dhe mus të përgatitura me fruta, krem, ose çokollatë)
Torta për raste të veçanta (torta me arrë kokosi, me Coca-Cola, torta Mimoza, Pavlova, me çokollatë, etj)
Tarta dhe ëmbëlsira me fruta (tarta me brumë Frola, me brumë Brise, kek me fruta, kek me krem pastiçerie, bukë të ëmbla për mëngjes)
2.00 €
shitet bakalli i plastikes
30.00 €
Përmbajtja:
Qumështi i bletës përmban të gjithë aminoacidet esenciale për njeriun.
● Enzima dhe derivatet e tyre.
● Sheqer: fruktoze dhe glukoze.
● Yndyrna 80-90 për qind, por ato janë neutrale dhe nuk i bejne dem organizmit. ● Minerale: K, Ca, Na, Zn, Fe, Cu dhe Mn. ● Vitamina: B1, B2, B5, B6, acid folik, vitamine H.
● Hormoni: progesteron, estrogjeni, testosteron.
Efektet kuruese:
● Ka efekt qetësues dhe elodhes, ul nivelin e hormoneve tiroidian
● Ndihmon zhvillimin, rritjen.
● Stimulon gjëndrat sek'suale, ndihmon prodhimin e vezoreve, ndihmon në mbajtjen e shtatzënisë duke rritur nivelin e progesteronit ne gjak.
● Rrit nivelin e testosteronit në gjak duke ndihmuar në problemet e potencës mashkullore.
● Stimulon gjëndrat mbi-veshkore.
● Ndihmon në sëmundje si artriti ose lodhja kronike.
● Ulë zmadhimin e prostatës, ka të njëjtin efekt si hormonet femërore.
● Normalizon punën e testikujve.
● Ndihmon në funksionimin e meleise dhe sëmundjet e saj, hepatite, rigjeneron strukturën e meleise.
● Ka efekt antiinflamator (si paracetamoli, advil).
● Pastron organizmin nga toksina.
● Ndihmon funksionimin e veshkave.
● Rrit jetëgjatësinë e njerëzve duke ruajtur erinin e enëve te gjakut.
● Zgjeron enët e gjakut.
● Ndihmon ne uljen e kolesterolit dhe triglicerideve.
● Rrit imunitetin.
● Ndihmon ne formimin e rruazave te kuqe te gjakut, këshillohet ne anemi.
● Ndihmon ne mikrohemoragji.
● Ne lëkure, rregullon prodhimin e yndyrës.
● Përdoret ne kozmetike, sepse ndihmon ne pastrimin dhe rinimin e lëkurës.
● Përdoret si agjent antibakterial dhe antivirusal lokal për probleme te ndryshme të lëkurës.
● Tek fëmijët e sapolindur ndihmon ne rritjen ne peshe.
Kur nuk duhet te përdoret:
● Ne kriza astme, sepse qumështi i bletës mund te ngushtoje bronket gjë qe do ta rendonte sëmundjen.
● Ne alergji ndaj përbërësve të qumështit të bletës.
● Nuk duhet ta përdorin ata që vuajnë nga
sëmundja Addison si dhe ata qe kane kancer ne faze akute.
Efektet anesore:
● Dhimbje stomaku, te vjella, diarre dhe pagjumësi (kjo e fundit ndodh me shpesh tek femrat).
● Ne te tilla raste ne fillim ulni dozën dhe nëse efektet anësore nuk përmirësohen ndërprisni konsumimin.
● Kujdes: nëse nuk respektoni dozat mund te jete helmues.
● Duhet pasur kujdes ne përdorim kur organizmi është tepër i dobësuar, është e pamundur tretja e qumështit.
● Kur vuani nga sëmundje me spazma te tubit tretës, kancer shume te përhapur në lëkure.
Kura:
Kura duhet te zgjasë 1 muaj, maksimumi 3 muaj. Rezultatet e kurës mund të shfaqen menjëherë ose pak me vonese, sepse ndryshe nga poleni qumështi i bletës vepron me ngadalë.
Sëmundjet në të cilat duhet te përdoret:
■ Hipertiroidisem.
■ Diabet.
■ Hiperkolesterolemi, hipertrigliceridemi (kolesterol dhe trigliceride te larta).
■ Sëmundje të zemrës dhe enëve te gjakut.
■ Sëmundje kronike te mushkërive.
■ Sëmundje të gojës, probleme me mishrat e dhëmbëve, probleme te fytit.
■ Sëmundje te veshkave.
■ Artrite reumatoide.
■ Probleme sek'suale, probleme me riprodhimin, ndihmon ne periudhat e premenopauzes.
■ Kancer.
■ Ne pediatri ndihmon, sidomos për fëmijët e lindur para kohe ose distrofik.
----------------------------------------------------------
17.00 €
Mjalti anti kancer nga brandi tashmë I dëshmuar “MEDINA” është burim shumë I pasur me vitaminën B17. Vitamina B17 shumë e rrallë, është e domosdoshme të futet në organizëm çdo ditë sepse ajo është shumë ndihmuese kundrejt Kancerit.

Përmbajtja:
✴️ ka përmbajtje të madhe të vitaminës B17,
✴️ fara të kajsisë
✴️ fara të lirit
✴️ acide yndyrore Omega S
✴️ fibra fitonutretinë
✴️ acide yndyrore Omega 3, etj.

Vetië dhe ndihmesa e mjatës Antikancer e brendit "Medina" :
✔️ Lufton aneminë, lodhjen e trupit.
✔️ Lufton tuberkulozin (TBC)
✔️ Lufton sëmundjet kronike të veshkëve.
✔️ Mbron nga kanceri i mushkërive
✔️ Mbron nga kanceri i stomakut, i zorrëve, i gjirit.
✔️ Kanceri I fshikëzës, Ezofagut dhe llojet tjera të Kancerit
✔️ Rrit rezistencën e trupit ndaj dëmit të rrezatimit dhe kimioterapisë.
✔️ Ndihmon në shëndetin e zemrës

Përdorimi: 3 herë në ditë nga një lugë të mesme e drurit tretet në një gotë me qumësht të vokët, nuk ka efekte anësore.

Vërejtje: të përdoret luga e drurit shumë e rëndësishme.


Porosite mjaltën në SEND MESSAGE, apo numrat:
KS : +37745810492
AL : +355685629505
MK: +38970600534
SR: +381631523152
CH: +41788897081
15.00 €
Mjalt per Frymarrje, 100% NATYRALE
Mjaltë kundër bronhitisit.

Bronkiti konsiderohet sëmundje inflamatore e rrugëve të frymëmarrjes të cilat njihen me emërtimin bronke. Shkaktarët më të shpeshtë konsiderohet se janë virusët ponë një masë minimale edhe bakteriet por edhe faktorë të tjerë si alergjia, ftohjet e zakonshme, faktorët e ndryshëm si pluhuri. Këta faktorë duke u futur dhe sulmuar mukozën e bëjnë atë të ketë ajtje, shtrëngim dhe kështu ngushtim duke dhënë si pasoj shenja dhe simptome si: kollitje, gëlbazë, tharje fyti, lodhje, rrjedhje të hundës, temperaturë, dobësi trupore, djersitje etj.

Receta jonë është një përzierje mjalti me përbërës bimorë të ndryshëm të cilët janë të dozuar me shumë kujdes dhe me matje të përcaktuara saktë. Receta e këtij produkti është e vërtetuar praktikisht sa i përket efikasitetit, ndikimit të shpejtë dhe mungesës së efekteve anësore nëse përdoret sipas udhëzimit përkatës.

Dobitë:
👌Ndikon në trjatimin e alergjisw, 👌trajton të përzierat dhe vjelljen, 👌bën dobi në oreks, 👌ndihmon tretjen, 👌anti-fryrje, 👌redukton dhembjet menstruale, 👌lehtëson kokëdhembjet,
👌anti-kancer, 👌forcon muskujt përreth zemrës, 👌 ulë tensionin e gjakut, 👌aktivizon dhe forcon hormonet, 👌ndikon në rastet e pleuritit, 👌largon dhjamin e tepërt, 👌veliminon problemet me urinim,👌 vqetëson kollën, 👌eliminon gazrat, 👌ulë kolesterolin në gjak, 👌 tretë ushqimin, 👌ulë temperaturën e lartë në trup, 👌kundër migrenës, 👌 hemoroidet, 👌shton qumështin te gjidhënëset, 👌 rritë madhësinë e gjirit, 👌 kundër sëmundjeve të tëmthit, 👌hap oreksin dhe shton potencën seksuale, 👌kundër reumatizmit, mjekon lëkurën e thatë dhe plagët, 👌rritë imunitetin, l ufton mikrobet, etj.

Përbërësit:
👉Xhenxhefil pluhur ( lat. Ginger Officinale)
👉Farë të zezë (lat. Nigella Sativa)
👉 Makth ( lat. Trigonella foenum-graecum)
👉 Senna ( lat. Senna alexandrina Mill.)
👉 Kisti Indian ( lat. Saussurea costus)

Përdorimi: Për fëmijët nga mosha 4 vjeç deri në moshën 10 vjeç përdoret 2 herë në ditë nga një lugë e vogël. Mbi moshën 10 vjeçare mund të përdoret 2 herë në ditë nga një lugë e mesme si e tillë apo e përzier me qumësht apo ujë.

Preferencë: Për persona që kanë imunitet të dobësuar, ata që kanë histori të vazhdueshme të ftohjeve apo problemeve me mushkëri, dhe personat me tuberkuloz të kaluar apo të tanishëm.

Per porosi na shkruani ne inbox apo numrat:
KS : +38345810492
MK: +38970560207
MK: +38970600534
SR: +381631523152
CH: +41788897081
15.00 €
Energjia nuk vjen me një të ndezur të çelësit.
Për një verë plot aktivitet , kujdesuni që pranë jush të jetë Mjaltë Shtim Peshe e pasur me proteina dhe vitamina që t’ju mbajë ngopur dhe energjik përgjatë gjith ditës .


🍯Honey Medina🍯
From walley of Presheva with Love for your best choice💫
The best quality💎
The highest success🥇

Shije & Cilesi & Sukses
Kush të kërkon di të të gjej ...🏡
Kush të provon di të të blej... 👌
👉Me e mira është këtu 👈

Produkt i suksesshëm dhe i duhuri për të shtuar peshë në mënyrë tërësisht natyrale. I përshtatshëm për të gjithë, që prej fëmijëve e deri tek sportistët dhe të moshuarit.

🌸Shijo dhe shto peshë shëndetshëm🌸
100% Natyrale

Nga dobitë e shumta mund të përmendim:
✅ 🔴Rregullon oreksin tuaj
✅ 🔴Ofron gjallëri fizike dhe shpirtërore
✅ 🔴I jep forcën e duhur imunitetit
✅ 🔴Stimulon prodhimin e testosteronit tek meshkujt dhe estrogjenit tek femrat
✅ 🔴Rregullon aparatin e frymëmarrjes
✅ 🔴Pastrues i përgjithshëm i infeksioneve, viruseve dhe mikrobeve
✅ 🔴Ndihmon ne rritjen dhe permiresimin e shendetit tuaj mental, sikurse ndihmon per te patur nje kujtese sa me te gjate
✅ 🔴Lehtëson dhimbjen e kokës
✅ 🔴Burim jashtëzakonisht i pasur me shumë vitamina dhe mineraleve esenciale të nevojshme për organizmin.

Përbërsit:
Mjaltë , fenugreek, polen blete, fara susami ...etje

Mënyra e Përdorimit:
Një lugë të mesme në një gotë qumësht 3 herë në ditë, gjys ore pas bukës ose para bukës.

Per porosi mund te na shkruani ne inbox apo numrat:
KS : +38345810492
MK: +38970560207
MK: +38970600534
SR: +381631523152
CH: +41788897081
-----------------------------------------------------------------------------------
#naturado #hoenyMedina #naturadoenprovence #cosmetic #skin #skincare #lekure #healthy #beauty #beautiful #shampoo #face #body #fytyre #trup #cream #clay #woman #man #oils #water #bio #organic #bioproducts
50.00 €
STERILO STOP
MJALTË PËR MJEKIMIN E STERILITETIT TEK TË DY GJINITË

Çmimi: 50 euro.

100% bio organike.

Dobitë dhe vetitë të mira të mjaltës STERILOSTOP nga brendi tashmë i njohur “MEDINA”:
🌿 Përmirëson cilësinë qelizës vezë tek femrat.
🌿 Shumë efektiv në rritjen e numrit të spermatozoidëve.
🌿 Shumë efektiv në forcimin e qelizës vezë tek femrat
🌿 Rregullon formimin dhe sekretimin e sasis së duhur të testosteronit tek meshkujt.
🌿 Afrodiziak I shkëlqyer natyrorë
🌿 Forcon fuqin seksuale më shumë se produktet tjetra.
🌿 Ndihmon funksionin e gjëndrrës mbiveshkore.
🌿 Rregullon kapsllëkun.
🌿 Rregullon problemet me Anemi.
🌿 Ndihmon në përmirësimn e shikimit.
🌿 Mbështetë imunitetin në luftimin e infeksioneve.
🌿 Ndihmon në rregullimin e sekrecioneve të bardha tek femrat.
🌿 Thjesht natyrale, bio dhe e rëndësishmja efikase.
🌿 Mjalta jonëSTERILO STOP është dëshmuar tanimë në disa raste.

Përmbajtja:
🌿 Mjaltë organike
🌿 Xhensen
🌿 Qumësht blete (Royal Jelly)
🌿 Polen blete
🌿 Fara Makthi
🌿 Fara Liri
🌿 Farë të Zezë
🌿 Rrush të thatë
🌿 Arra
🌿 Vaj ulliri
🌿 Omega 3
🌿 E pasur me vitaminat: B,C,D

Mëbyra e përdorimit:
Tek meshkujt që vuajn nga numri I vogël I spermatozoidëve apo femrat që vuajn nga dobësia e qelizës vezë (pra përdoret mjalta përnjëherë nga burri dhe gruaja).
Hahet një lugë kafeje me mjalt nga secila tegëll 1 orë para ushqimit, përdorimi të vazhdoj për tre muaj rresht.

Na shkruani për porosi në inbox apo numrat:
KS: +38345810492
SR: +381631523152
AL: +355682887359
MK: +38970560207
MK: +38970600534
SR: +381631523152
CH: +41788897081
------------------------------------------------------------------------
#bio #organic #bioproducts #honeyMEDINA #gainweightnaturally #shtopeshëshëndetshëm #cosmetic #skin #skincare #lekure #healthy #beauty #beautiful #shampoo #face #body #fytyre #trup #cream #clay #woman #man #oils #water
4.00 €
Çaji VIRAK (manteli i Zonjave)

Emërtimi latin: Alchemia vulgaris

Problemet gjinekologjike, të cilat mund të jenë nga më të lehtat e deri tek më seriozet, janë shumë të zakonshme te vajzat e reja dhe te gratë.Zakonisht, këto probleme shëndetësore vijnë si rezultat i baktereve, viruseve, apo edhe tumorit .Mirëpo, fatmirësisht, shkencëtarët së fundmi kanë zbuluar se një bimë është tejet e mirë për përmirësimin e shëndetit vagjinal.

Manteli i Zonjave apo latinisht Alchemilla vulgaris, por gjithashtu njihet si VIRAK, ka veti të përsosura shëndetësore, e veçanërisht në lidhje me shëndetin gjinekologjik.
Sipas Johan Kincora, që merret me bimë, thotë se 30 për qind e problemeve gjinekologjike mund të shmangen vetëm duke konsumuar çajin e Mantelit të Zonjave.Kjo bimë është e pasur me acide organike, flavanoide, tanine, acide salicilike, vitaminë C etj.Duhet cekur që për shkak të përmbajtjes së lartë të tanineve, kjo bimë e ka shijen e hidhët.

Disa nga të mirat që i sjell kjo bimë:
Është bima ideale për të mbetur shtatzënë
Kjo bimë konsiderohet si ilaçi më i mirë natyral për trajtimin e paaftësisë për të mbetur shtatzënë. Kjo për shkak se bima vepron si rregullator natyral i hormoneve, e sidomos atyre që janë të rëndësishme kur përpiqeni të mbetni shtatzënë.

Ndihmon në menopauzë
Bima ofron edhe një sërë të mirash shëndetësore në lidhje me fibroidet, cistat etj. Ajo liron simptomat menstruale dhe menopauzave, si dhe taninet ndikojnë që t’i shmangni dhimbjet e mëdha dhe të rregulloni gjakderdhjen.

Të mira tjera shëndetësore të kësaj bime janë: shkatërrimi i baktereve dhe viruseve, liron dhimbjen e gjakderdhjes, liron dhimbjen e kafshimeve nga insektet, ndalon marramendjen dhe vjelljen, diarrenë.

Poashtu shumë i dobishëm për personat që vuajn nga prostata.

Përdorimi I çajit VIRAK: vendosni një lugë me çaj të kësaj bime në një gotë me ujë të vluar dhe lëreni ashtu për pesë minuta, pastaj kullojeni ëmbëltojeni me mjaltë sipas dëshirës e pijeni. Maksimumi i pini dy çaja të tillë brenda dite.

Për porosi na shkruani në numrat apo inbox:
KS : +38345810492
MK: +38970560207
MK: +38970600534
SR: +381631523152
CH: +41788897081
15.00 €
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🥇🥇NEW RECORD (- 15KG) 🥇🥇
🇽🇰🇽🇰🇽🇰KOSOVA🇽🇰🇽🇰🇽🇰
🔴ÇMENDET MJALTA E DOBESIMIT🔴
#SUKSESI NUK KA KUFI
#MJALTE
#MEDINAPRESHEVE

🎊JE GATI PËR TU DOBËSUAR?

Rënje nga pesha pa receta mjeksore , tërësisht natyrale!
100% #produkt #efektiv
🎋Për një trup të shkëlqyer ju vjen në ndihmë produkti më efikas në terapinë natyrale për dobësim🎋!
🍯Konsumoje mjaltën, humb peshë në mënyrë të shëndetshme, pastroje organizmin, lehtësohu nga kapsllëku !

Shije & Cilesi & Sukses
Kush të kërkon di të të gjej ...🏡
Kush të provon di të të blej... 👌

Përfitimet:
🔴Dobëson me shpejtësi,
🔴Ndihmon organizmin në shkrirjen e dhjamit të tepërt,
🔴Shëron kapsllëkun.
🔴Pastron rrugët urinare,
🔴Nuk ka efekte anësore për organizëm, organizmin e mban të ngopur,
🔴Rregullon punën e veshkave,
🔴Stabilizon tensionin e gjakut,
🔴Bën te mundur largimin e gazrave nga zorrët,
🔴Eliminon ngërçet e muskujve, ngërçet e stomakut, ngërçet e zorreve, ngërçet e mitrës.

Përmbajtja
Është përzierje 9 lloje Bimësh dhe mjaltë
Kopër, kamomil, anison, Rozmarinë, gjethe shqopë, hithra, gjethe mate, trëndafil i egër, sena meki

Mënyra e Përdorimit:
➡️ Mëngjes dhe dark nga një lugë të mesme, të tretet me 150ml ujë të ngrohët 80 gradë celcius dhe të pihet 15 minuta para buke apo një orë e gjysëm pas bukës. Përdorimi duhet të vazhdoj nderi në përmirsimin e plot të gjendjes.

KUJDES:
➡️ Nuk preferohët të përdorët nga gratë shtatëzëna, gjidhënset dhe të sëmurët me kolit

çmimi: 15 euro.

Për porosi na shkruani në inbox apo numrat:
AL: +355682887359
KS: +38345810492
MK: +38970560207
MK: +38970600534
SR: +381631523152
CH: +41788897081
7.00 €
UTHULLA E HUDHRËS SI ILAÇ BOMBË PËR TENSION TË LARTË.DHE SHEQER TË LARTË NË GJAK (500 mililitra)

Çmimi: 7 euro.

Uthulla e hudhrës është shumë e shëndetshme për organizmin e njeriut edhepse e ka aromën e pakëndshme. Lirisht mund të thuhet sepse është një bombë e vërtetë për rregullimin tensionit të lartë dhe sheqerit ne gjak.

Ajo përdoret në mënyra të ndryshme, si në ushqime e sallata, duke e përzier me mjaltë, me sodë bikarbon (sodë buke), por në rast se e përdorni si ilaç dhe uthull atëherë këto janë përfitimet të cilat do i merrni nga hudhra:

✔Rregullon tensionin e gjakut (tensionin e lartë).
✔Rregullin nivelein e sheqerit
✔Infarktin në zemër (duke bërë pastrimin e venave të trupit nga ngjizjet e mpiksjet)
✔Trashjen e fibrave të indeve shtrëngues, si për shembull arteriet, mëlçinë dhe zorrët me sekrecion të brendshëm në sistemin nervor qendror.
✔Përmirëson shikimin.

Përdorimi I uthullës së hudhrës si ilaç :
Një ose dy lugë çaji uthull të përzihen me gjysmë gote ujë dhe pihen në mëngjes, poashtu mundet edhe në mbramje të konsumohet.

Na shkruani për porosi në inbox apo numrat:
AL: +355682887359
KS: +38345810492
1.00 €
“Safe Abortion Pills in Dubai City” ||(( +27734442164 * Abortion Pills for sale in Dubai, Sharjah City
(Cytotec)) +27734442164 Safe Abortion Pills for Sale in SAUDI ARABIA

Safe Abortion Clinic & Abortion Pills For Sale Dr Donam +27734442164 Safe Abortion Clinic And Abortion Pills For Sale in SAUDI ARABIA
MEDICAL ABORTION PILLS FOR SALE in SAUDI ARABIA , Riyadh , SAUDI ARABIA,Riyadh,Jeddah,Madinah,Dammam
Quality Abortion services provided by specialists.
Women health problems.
A same day services, safe, legal & pain free Abortions.
From 1 week to 7 months.
We use tested and approved pills.
Its 100% guaranteed & safe.
No side effect at all.
We also do free womb cleaning and free pills delivery.
We sell pregnant termination pills {ABORTION PILLS}
Our service is ever private with all our clients.
Email: doctordonamabortionclinic@gmail.com
Call/WhatsApp: +27734442164
WE DO MAKE DELIVERY TO OUR CLIENTS WORLDWIDE

DUBAI +27734442164
ABU DHABI +27734442164
QATAR +27734442164
KUWAIT +27734442164
OMAN+27734442164
BAHRAIN +27734442164
15.00 €
70% ulje në setin më të kërkuar të muajit Mars
✔maskarë DoubleLashExtend
✔serum për rritjen e qerpikëve dhe vetullave
✔nuancën që dëshiron të buzkuqit True Color
20.00 €
Set Zbardhues per shenjat e lekures
🤩🤍🤍
Largo shenjat e diellit, shenjat pas akneve ose shenjat e diellit

Porosit ne Inbox 📥
15.00 €
Kremë (Serum) për fytyrë nga Qumshti I Bletës + kremë e natës ANTIRID GRATIS

Përbërësit janë tërësisht të pastër, organik dhe natyral, pa Paraben apo Formaldehide, pa Propilen apo Vajra Mineral, pa ngjyrë artificial dhe shtesa të dëmshme. Kjo do të thotë luftim të procesit të plakjes, luftim të akneve dhe rikthim të lëkurës perfekte e të butë, lëkurë si të bebeve.

Përbërësit të kremës me Qumësht Blete:
Qumësht blete (Royal Jelly), vitamin E, vaj i Jojolbës, ujë, vaj i bajameve (almond oil), vaj i avokardos, SHEA BUTTER , ujë të bajameve (almond water) , glicerinë, vaj esencial të portokallit.

Përbërësit e kremës së natës ANTIRID (kundër rrudhave):
ujë, gel të bimës ALOE VERA ,vitamin E, vitaminë A, vaj kokosi,vaj i bajameve, vaj jojolba, vaji bimës callendulla, elastin, lecitinë, vaj ulliri, mjaltë, DYLL BLETE, panthenol, allantion, vaj lavande, vaj limoni, vaj portokalli.

Përdorimi:
Vendosni një sasi të kremës në fytyrën tuaj pasiqë e keni pastruar dhe tharë fytyrën.Krema ANTIRID eshte kremë e natës.

Sasia e kremës me Qumësht Blete: 50 mL
Sasia e kremës ANTIRID: 15 mL

Per porosi mund te na shkruani ne inbox apo numrat:
KS : +38345810492
SR: +381631523152
13.00 €
RESTOREX shampon 2 fish Për rritje më të shpejtë 550ml .
Ju do të mahniteni me mrekullinë që ua bën flokëve tuaja ky shampon, ne jemi vërtetuar tek klientët tonë dhe e kemi për ju në 5 lloje (variante). Tanimë ajo e cila e ka provu njëher I ka par rezultatet që në fillim të përdorimit. Ua preferojmë të gjitha atyre që kan problem me flokë ta zgjidhin këtë problem duke përdorur shamponin RESTOREX.Shamponi është i dedikuar për vajza.
Për rritje 2 herë më të shpejtë të flokut dhe dobi të tjera,
-I rrit flokë me shpejtësi
-Kundër zbokthit
-Ekstra rezistencë, kundra humbjes së flokëve
-Për flokë të hollë dhe të yndyrshme
-Për flokë të thatë dhe të dëmtuar
-Kujdes i shëndritshëm për flokë normale
Formula PHYTOSTEROL bimor siguron shëndetin e flokëve dhe stimulon zgjatjen e shpejtë të tyre, skalbin e kokës e bënë më të shëndetshëm. Ekstraktet herbale të pasura nga 59 elemente (vitamina dhe minerale) forcojnë flokun dhe e bëjnë më të shëndetshëm.
Përdorimi: Aplikoni në flokë të lagura duke e masazhuar kokën 2-3minuta, Efekti i menjëhershëm
Për Gjdo Info Ma Hollsisht Na Kontaktoni
Në Privat Ose Viber: +386 49 447 594 .
porosit tona i sjellim në adresën tuaj.
12.00 €
#Scar_Serum
-Eleminon shenjat ne fytyrë edhe në trup
shenjat dhe pucrat,
-Eliminon Strijat
shenjat pas operacionit etj.
-Scar Serum-
-Sasia - 30ml
-Gjapë kakao, vitamin e, Vaj mëlcie peshku
Jan zhvilluar dhe përsosur sekretet e formulës së re (Çokollatë), bar natyral
Plagët mund të shkaktohen nga shkatar, përfshirë operacione kirurgjikale, plagosje, djegie,puçrra të fytyrës, shenja, pickimi i insekteve.
Scar Serum bën merkullin për të reduktuar plagët, ofron një përfitim të veçantë në luftën kundër plagëve, puçrrave dhe strijave.
Gjalpi i Kakaos një hidratues i cili mbron lëkurën nga elementet e jashtëm të dëmshëm, është i njohur për largu shenjat dhe plagët
Vitamina E - një antioksidant i fuqishëm që mbron lëkurën kundër efekteve të radikaleve të lira të dëmshme, është e dobishme në reduktimin e plagëve.
Vaj i mëlçisë të peshkaqenit depërton thellë në lëkurë duke eleminu plagët e mdha.
#PËRDORIMI : 3x1 mëngjes, mesdit, mbaramje hidheni në zonat ku keni plagët duke masazhuar dal nga dal ato..
Porosit në numrat e telefonit:
+38649447594 ose privat ne faqe
19.99 €
-Discreet kundër thinjave për Femra dhe Meshkuj

Përfitimet:
- Rikthen ngjyrën e flokëve tuaja (Largon thinjat)
- Vepron me përbërësit natyral të flokut, duke i kthyer thinjave ngjyrën origjinale.
- Parandalon dhe trajton problemet e zbokthit.
- E përshtatshme për çdo nuancë të flokut, si për meshkuj ashtu edhe për femra.

Përdorimi:
-Çdo ditë deri sa të arrijnë ngjyrën tuaj të dëshiruar (përafersisht rreth 2 javë) dhe pastaj pasi e keni rikthyer ngjyren e përdorni një herë ose dy herë në javë për të mbijetuar ngjyrën tuaj të flokëve.
Porosit +38649447594

Sasia: 150ml
Çmimi me porosi 14.99€

Sasia: 250ml
Çmimi i 19.90€
15.00 €
Parfume set përmban:

Perfumed Shower Gel
Perfume Bottle
Mini Perfume Bottle
Perfumed Body Lotion
16.00 €
▪ Make-up kremoz l butë me mbulim të lartë
▪Ofron një rezultat mat lëkurës dhe e mbulon atë për 12 orë.
▪Rrit lagështinë e lëkurës
▪Mikroplgmentët reflektues qetësojnë rrudhat
10060-1 Light Sand
10060-2 Medium Sand
10060-3 Light Caramel
10060-4 Medium Caramel
10060-5 Dark Sand
10060-6 Dark Caramel
38.00 €
Parfum 100% bimor
Parfum i personalizuar dhe i aktores se njohur
Karolina Kurkova
Ora
11.00 €
ora qmimi 11€
2.30 €
Eshte 9 muajsh i rritur ne bjeshk dhe me qumesht
Numri:049388455 400 kg
40.55 €
Herbalife Nutrition eshte produkti numer 1 ne bote per nje jete te shendetshme dhe me 100% efekt. Herbalife eshte menyra me e mir dhe me e sigurt per te humbur pesh apo per te shtuar pesh me produkte bio. Per nje periudh tejet te shkurtur duke ju permbajtur programit mund te arrini rezultate mahnitese duke humbur apo shtuar peshe varesisht nga nevoja juaj. Produktet jan 100% te sigurta dhe nuk kan efekte anesore. Per me shum informata na kontaktoni ne numrin e telefonit
60.00 €
KSPORT ILIRIA ofron mbi 360 kanale shqip të gjitha me kualitet FHD dhe me një list shumë të përdorshme. Përveq programeve nga DigitAlb, Tring, Kujtesa, ArtMotion KSPORT ILIRIA posedon edhe kanale tjera ekstra të prodhuara nga vetë KSPORT kryesisht në filma dhe dokumentar, gjithashtu edhe kanalet e NETFLIX por edhe kanale humoristike 24/7 nga më të mirat, KSPORT ILIRIA posedon edhe filmat më të fundit VOD me perkthim shqip si dhe filmat më të pelqyer, të gjitha këto e shumë të tjera mund ti shikoni në kanalet tona.
Në tërësi KSPORT ILIRIA posedon 6325 kanale nga e gjithë bota (GJERMANI, FRANC, ITALI, ZVICER, SKANDINAVI, HOLAND, SPANJ, USA e shumë e shumë kanale nga shtete tjera) të gjitha në kualitet shumë të pastër.
Përveq programeve KSPORT ILIRIA ka edhe 1230 filma FULL HD të gatshëm ku 600 prej tyre jan me përkthim në gjuhën shqipe dhe disa nga ato edhe filma nga kinematografitë shqiptare.
KSPORT ILIRIA ju garanton cilësi dhe shërbim të shkëlqyer!

Ofrojmë test 48 orë!
Ofertat tona
50.00 €
ILIRIA IPTV posedon kanale nga e gjithë bota përfshirë ketu mbi 250 kanale shqip, 3900 kanale nga Evropa (FRANC, HOLAND, ANGLI, SPANJ, ITALI, GJERMANI, BELGJIK, POLONI, PORTUGALI, GREQI, SUEDI, NORVEGJI, FINLAND, KROACI, SLLOVENI, MAQEDONI etj) ku perfshihen kanale nga lajmet, dokumentar, filma, sport, muzik, islam, per femij dhe VOD (filma sipas deshires).
Kanalet punojn ne keto pajisje:
SMART TV (LG, SAMSUNG e të tjerë)
PC/MAC (VLC)
IOS DHE ANDROID
ANDROID TV
STB
MAG 250, 254 dhe 256
ENIGMA2, DREAMBOX, VU+
DREAMLINK T1, T1+, T2, T6
OPENBOX
AVOV BOX/FORMULER
IPTV FOR ROKU
TEST FALAS 24 ORE
ABONIM 3 MUJOR: 25 EUR
ABONIM 6 MUJOR: 35 EUR
ABONIM 1 VJEQAR: 50 EUR
1.00 €
Mjalt me Vojshtin
045-536-404
1.00 €
Mjaltë për trajtimin e sterilitetit tek dy gjinitë (për shtatëzani)
tek femrat shton vezoret tek meshkujt shton spermatozoidët
me lejen e ALL-LLAH-ut
Suksesi 90% vetëm ju permbaheni rregullave
➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡
Porosit online, transporti #falas ne gjithë Kosoven!
045-536-404
➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡
Përdoret tek ata persona që vuajn nga numri i ulët i spermatozoidëve
dhe tek ato femra që vuajn nga numri i ulët i vezoreve
Për porosi na shkruani në privat.
Përbërsit
qumesht blete
propolis
maca rrenje
vitamin E
ekstrakt luleve
Mjaltë, qumësht blete 10 gr,
24% proteina natyrale nga hirra e qumështit të dhise, deleve , lopës dhe bimeve që kane masë të lartë te proteinave - e pasur me 20 aminoacide.
13- aminoacide esenciale
7- aminoacide jo-esenciale.
0.60 €
Maska si ne foto
Sasi vetem mbi 500cop
Qmimi 0.6€
40.00 €
ILIRIA IPTV VJEN ME NJË SUPER OFERT PËR NDER TE PAVARSISË ME VETEM 40 EURO NË VIT me kanale shumë të mira, pa nderprerje dhe me kualitet të lart (FULL HD DHE 4K). OFERTA VLEN DERI NE FUND TE MUAJIT SHKURT!
ILIRIA IPTV posedon kanale nga e gjithë bota përfshirë ketu mbi 250 kanale shqip, 3900 kanale nga Evropa (FRANC, HOLAND, ANGLI, SPANJ, ITALI, GJERMANI, BELGJIK, POLONI, PORTUGALI, GREQI, SUEDI, NORVEGJI, FINLAND, KROACI, SLLOVENI, MAQEDONI etj) ku perfshihen kanale nga lajmet, dokumentar, filma, sport, muzik, islam, per femij dhe VOD (filma sipas deshires)
Kanalet punojn ne keto pajisje:
SMART TV (LG, SAMSUNG e të tjerë)
PC/MAC (VLC)
IOS DHE ANDROID
ANDROID TV
STB
MAG 250, 254 dhe 256
ENIGMA2, DREAMBOX, VU+
DREAMLINK T1, T1+, T2, T6
OPENBOX
AVOV BOX/FORMULER
IPTV FOR ROKU
TEST FALAS 24 ORE
8.99 €
💫Qira dekorus. E punuar me shume dashuri🛍. Te interesuarit mund te kontaktojne ne +38344263135, ose Instagram dhe Facebook: bubugifts
10.00 €
Organizo gjerat tua me stil 🎀. Kutia eshte punedore dhe e punuar me shume dashuri ✨. Te interesuarit mund te kontaktojne ne +38344263135, ose Instagram dhe Facebook: bubugifts .